R25: R25 TX 2,2 J7TA732 KAT B/G 1992
Wiek: 78 Dołączył: 30 Mar 2007 Posty: 538 Skąd: werbkowice
Wysłany: 2013-07-18, 21:58
JAGIEŁ napisał/a:
... przy takim uderzeniu może być problem żeby wyprowadzić to na tyle żeby nie zostawiało 4 śladów..
Z tym to byłby najmniejszy problem
przy takim uderzeniu na pewno nic się skosiło a dodatkowo opona amortyzowała uderzenie.
Z czterośladem poradziłem sobie sam aczkolwiek w stacji obsługi podczas regulacji zbieżności powiedzieli mi że z tyłu nie ma żadnej regulacji.
Dzisiaj w polsacie w interwencji był program na temat ubezpieczycieli
Kurde słabo. Dobrze,że nikogo nie było w aucie. Motocyklista mocno opancerzony w gmole i płaskownik z tyłu.Powinien stracić prawko pederasta,mógł trafić na matke z dzieckiem w wózku.
Ostatnio chyba fatum krąży nad R25. Miałem nie tak dawno drobny incydent,ale to przy okazji.
Jak będę mógł jakoś pomóc to daj znać.
Każdy dzień przynosi nowe fakty. Dzisiaj stwierdziłem, że drzwi kierowcy przy zamykaniu ocierają wewnętrzną tapicerką o tapicerkę środkowego słupka. Co to oznacza, to chyba pisać nie muszę . Pozostaje wymiana całej budy.
Poszukiwana więc jest cała buda w jak najlepszym stanie, od wersji z klimą i szyberdachem, najlepiej w kolorze oryginalnym.
-coś mi się zdaje, że takie życzenia to tylko w Erze
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Busiek, problemem jest nie tylko ten tyłek. Oczywiste jest, że bardziej się opłaca zrobić porządnie, niż przekładać do rudej budy, ale ja liczę na porządną budę. Byłaby to najlepsza i najtańsza alternatywa.
Dzisiaj łaskawie zgłosił się "rzeczoznawca", by dokonać oględzin. znalazł takie duperele, których nawet mi do głowy nie przyszłoby szukać . Wszystko oczywiście w celu jak najniższego wycenienia auta .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum