Trzeba byłoby uporządkować chronologię wydarzeń na temat zlotu od 11 lipca ,bo czytając ostatnie posty można odnieść wrażenie ,że już nikt nie ma szansy pojawienia się na zlocie ponieważ brak wolnych miejsc /co jest zgodne na obecną chwilę z prawdą/,ale brak wolnych miejsc dotyczy WYŁĄCZNIE MIEJSC NOCLEGOWYCH w willi Tulipan.
1. 11 lipca Adam pisze post ,że po zlocie Pikura są jeszcze chętni do przyjazdu na nasz zlot.
2.Na to jest odp.Organizatora......Rezerwacje i kontakt we własnym zakresie .
Można spróbować tutaj http://meteor-turystyka.p...,kamienica.html
Jadłem w tej knajpie i wyglądała ona zachęcająco.
Po wyjściu na ulicę z naszego pensjonatu , widać ten dworek .
3.13 lipca Lipidor rezygnuje ze zlotu ...czyli zwolnił się pokój 3 osobowy.
4.14 lipca Adam odpowiada na post Maćka ......Nic takiego nie nastąpi. Pokój pójdzie dla Maćka i jego połowy. Zaraz obgadam z nimi temat, na pewno się ucieszą.
Czyli już na drugi dzień po rezygnacji Lipidora miejsca noclegowe w pensjonacie w komplecie ponownie były zajęte.
Uczestnictwo w zlocie nadal jest aktualne dla każdego chętnego ,nawet tych na wrotkach,hulajnogach ,rowerach ,pieszych (ostatnio doszły mnie słuchy ,że jeden z kolegów z Katowic pojawi się na motorze),tylko organizator nie ma możliwości zapewnienia noclegów w pensjonacie.
Problemu ze znalezieniem noclegu w pobiżu nie powinno raczej być .
No to skoro już wszystko jasne z lokalizacją, noclegami, itp to pora na kolejny punkt organizacyjny zwany logistyką . Kto jedzie, kiedy, skąd i którędy ? Jakieś kolumny, zbiórki po drodze, porady drogowe ...
My jedziemy jutro do Łodzi odwiedzić Miśka. Wieczorem planujemy zrobić rozeznanie lokali na Piotrkowskiej, a potem to się zobaczy . Towarzystwo łódzkich bywalców mile widziane . W czwartek rano wyjazd z Łodzi na zlot. Tutaj już liczę na jakiś organizowany marsz na południe .
Wiek: 78 Dołączył: 30 Mar 2007 Posty: 538 Skąd: werbkowice
Wysłany: 2013-08-13, 15:08
Ja wyruszam jutro rano do Tomaszowa Lubelskiego,zostawiam pasażera (gryzonia dla wtajemniczonych) następnie do Rzeszowa gdzie nocuję u córki a w czwartek dalej do celu
Z tego kierunku to nikomu nie jest po drodze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum