R25: 2,9 V6 Injection Z7W B29F 1990 Pomógł: 17 razy Wiek: 47 Dołączył: 08 Mar 2007 Posty: 1603 Skąd: Grudziądz/Pszczyna
Wysłany: 2013-07-13, 23:30
Busiek
Czy jesteś przekonany że polar za ~40zł to dobry polar jeśli chodzi o jakość a przede wszystkim trwałość ??
Z doświadczenia wiem że plary w tej półki cenowej , po kilku miesiącach mało przypominają już polar .
Mam oczywiście na uwadze fakt że cena tu odgrywa dośc poważną rolę ale czy nie warto pójść w coś bardziej firmowego ?
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Są polary grubsze, ale cena kształtuje się ok. 50 zł. Jak ktoś będzie chciał ten grubszy to nie ma problemu, będzie miał grubszy . Ma on też jakąś tam ochronę na barki, która ma nie przemakać.
Macieju oczywiście, że chodzi o cenę. Myślę, że jeśli sam poral kosztowałby np. 70 zł to mało kto by zamówił. Jeśli chodzi o jakoś tego, który proponuję jest ok. Możesz zamówić grubszy jeśli chcesz
Tombog .Projekt haftu nie jest wykonany na konkretną hafciarkę. Maszyny różnych firm mają spore możliwości odczytu wielu formatów zapisu.Firmy produkujące hafciarki też mają swoje programy czasami dokładają je do hafciarki w mniejszej cenie ,ale fachowcy od projektów używają całkiem innych programów .Można sobie zamówić opracowanie haftu.
Stworzenie graficznego projektu to nie problem ,problemem jest pokazanie hafciarce jak ma to wyszyć ,kont szycia,grubość wzoru ,jak ma zaszywać puste miejsca ,gdzie ma zacząć i kończyć ,kiedy zmienić nitkę i wiele jeszcze innych parametrów .
Mam program brothera ,kosztuje 4000tys pierwsze wrażenie ze jest prosty i przyjazny sam przerabia na przykład zdjęcie na haft, ale stworzenie czegoś własnego co będzie dobrze wyglondało jako gotowy haft zajmuje sporo czasu .
W tej chwili koszt jednego polaru przy 8 zamówieniach wynosi 82 zł męski, 78 zł damski. Oczywiście każde kolejne zamówienia obniża koszty...
Np. przy 9 zamówieniach cena wyniesie już 79,5 zł męski, 75,5 zł damski. prz 10 zamówieniach cena wyniesie 77,5 zł męski, 73,5 zł damski itd.
R25: Renault Twingo I PH I 1.2 8V
Imię: Sig Pomógł: 3 razy Wiek: 42 Dołączył: 23 Lut 2007 Posty: 372 Skąd: Łódź
Wysłany: 2013-08-28, 07:23
Ej no ludziska sporo nas tu jest na forum, czy jak by kazdy zamowil sobie chociaz po jednym to,az tak duzo, mysle ze nie, i znaczaco obnizy to koszty produkcji
R25: Baccara 2,9 V6
Imię: Rządówka Pomógł: 19 razy Wiek: 59 Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3687 Skąd: Łódź
Wysłany: 2013-08-28, 07:52
dokładnie. Byc może przy 20 sztukach łącznie cena będzie cos koło 50 zeta?
Mamy jesienią spotkanie w Bogutalandzie na pieczeniu ziemniaka. Noce są chłodne a nawet dośc zimne. Klubowy polarek będzie jak znalazł
Zamawiac proszę!!
Można też zamówić jakieś kamizelki, koszulki, torby, czapki itp. Każdy produkt, na którym jest wykonany haft obniżna koszty. A przecież jakiś nowy gadżet to też fajna sprawa
Dziś dzwoniłem do firmy, która zajmuje się wyszywaniem. Udało mi się wynegocjować ceny polarów męski 64 zł, a damski 60 zł bez względu na ilość zamówień. Obiecałem tylko, że jeśli będziemy zadowoleni to zamówimy większą ilość i zdecydujemy się na koszulki z haftem bądź czapki itp.
A więc cena za męski polar 64 zł, a za damski 60 zł
Lista:
1. Busiek - 1 szt. męski XXL, 1 szt. damski XL
2. Adam - 2 szt.
3. Tombog - 1 szt. Męski XXL
4. Krissy 1szt. Męski XXL i 1szt Damski L
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum