Wysłany: 2013-09-29, 15:12 Zdjęcia do kalendarza 2014
Uwaga. Startujemy od czynności chyba najprzyjemniejszej. Zbieramy zdjęcia do kalendarza klubowego na rok 2014.
Ponieważ na nasze forum zdjęcia wrzuca się niespecjalnie przyjemnie, a po drugie zagoniony "Pomarańczowy" musiałby znaleźć czas na utworzenie nowego działu w albumie, proponuje wrzucać fotki na fotosiki, facezboki i inne tego typu albumy. W temacie je podlinkowujemy. Oczywiście należy pamiętać, że musimy mieć dane zdjęcie na dysku w jak njwiększej rozdzielczości aby je wysłać do Admina na skrzynkę.
Będą zdjęcia zagonimy Tomboga do zrobienia projektu, a potem poszukamy kogoś od wydruku gotowego dzieła. Do roboty!!
ps. fajnie by było gdyby to były zdjęcia obrazujące zmienne pory roku. No chyba cały rok fotografowaliście swoje renie i teraz jest okazja je przedstawić.
Ostatnio zmieniony przez Tombog 2013-12-12, 13:16, w całości zmieniany 3 razy
Jeśli o mnie chodzi to może być problem,bo gdy pory roku zmieniały się to Renia stała u mechanika , a aparat nie zawsze był pod ręką.
Czy w tym temacie mamy zamieszczać linki/zdjęcia ??
Przesadziłem,wiem. Może zamiast zwykłych fotek można by zrobić projekt kalendarza ze zdjęciami po obróbce, np. jak wyżej (??)Nie musiałby on zaraz iść do wydruku.
_________________ R21-mój własny kwadrat
Ostatnio zmieniony przez Tombog 2013-12-02, 20:00, w całości zmieniany 1 raz
A ja uważam, że powinniśmy zrobić jakiś limit wrzucania zdjęć (np. 5 z każdej pory roku). Dwa lata temu tak było i było fajnie. Później zrobiłbym głosowanie. Więcej zabawy
Poczekajmy może trochę i Tombog zrobi odpowiedni dział. Ja bym był za tym, żeby wstawiać określoną ilość zdjęć na określoną porę roku (tak jak to bywało co roku).
Zdjęcia proszę linkować tak jak napisał Adam. Nie będzie osobnego działu w albumie. Zdjęcia mają być nie korygowane w programach graficznych, gdyż potem jest problem ze spasowaniem odpowiednich wartości drukarskich. Projekt będzie jak znajdę na to czas, a zdjęcia można już zbierać.
Całość tematu na forum nadzoruje Adam i z nim proszę ustalać zasady wyboru, ile zdjęć, jakich, itp.
Zapraszam do zabawy.
Może być - jak ktoś chce mogą być i po 3 szt na porę roku. Nie chce jednak wykluczać tych osób co maja tylko kilka zdjęć z jednej pory roku. Wrzucać i już. Głosowań nie będzie bo się robi bałagan, wybierzemy potem jakąś góra trzyosobowa komisję artystyczną i już. Mogą być tez zdjęcia z działu Kalendarz 2013 które się do kalendarza zeszłorocznego nie załapały.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum