W związku z tym ,że chciałbym zamówione przedmioty w poprzednich tematach zrealizować do zlotu w Borkach, lista zamówień zostanie zamknięta 15 maja. Do 25 maja będę oczekiwał na wpłaty za zamówione przedmioty. Odbiór na zlocie w Borkach .
Jeżeli będą jeszcze chętni na wyżej wymienione przedmioty ,proszę dopisywać się na listę w tym temacie. Przy kuflu proszę dopisać czy ma być nick.
Kufel 40zł/szt
Kubek 20zł/szt
Proporczyk 30zł/szt
Ostatnio zmieniony przez $SKORPION$ 2011-04-30, 16:23, w całości zmieniany 4 razy
Przypominam, dzisiaj mija termin zamawiania przedmiotów ,które będą zrealizowane i do odbioru na zlocie w Borkach. Jednocześnie zazanaczam, że brak wpłaty na konto do 25 maja spowoduje niezrealizowanie danego zamówienia. Jutro każdy z zaunteresowanych otrzyma nr konta wraz z kwotą do wpłaty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum