teoretycznie powinienem zamontować drugą i po sprawie. Uszkodzone elementy nie maja możliwości wpaść do wnętrza skrzyni. Można by jedynie wymienić pompę oleju.
udało mi się półoś zdemontować. Kupiłem wybijak firmy "Stanley" i poszło, chociaż i ten wybijak się złamał. Wybijak kupię ponownie i będę pamiętał żeby do półosi zakładać wyłącznie oryginalne zabezpieczenia.
Wysłany: 2013-11-17, 16:56
witam.jaka była przyczyna wyciecia zębów?mysle że to ważne aby ją zdjagnozować..no i czy to zabezpieczenie które miałeś zamiast orginalnej tulejki rozprężnej nie poczyniło niepotrzebnych luzów,myśle o tym aby flansza osadzona była na wałku w miare stabilnie.jak pamietam to chyba wkładałem tam jako zamiennik srube 6 z nakretką samokontrujaca ..
Rok produkcji 1992. Kolor zielony metalic. Ubezpieczenie do stycznia 2013. Autko kupione we Francji na przetargu od rządu. Podobno Mitterand nia jeździł.
Czyżby ktoś to auto przemalował bo według zdjęcia to trochę inny kolor
no i sam właściciel
Wiem już w czym rzecz . Ta na zdjęciu to oficjalna ,a tą zieloną to jeździł na "tajne posiedzenia" ze znajomymi paniami, tak jak obecny prezydent jeździ na skuterze . Adaś jak dorwiesz teraz ten skuter, to może być zaczątek niezłej kolekcji
Ostatnio zmieniony przez $SKORPION$ 2014-02-01, 18:36, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum