No taaa
Ale teraz sam dajesz zdjęcia od dupy strony
Małe OT
Macie dobre aparaty , lecz nie trzeba mieć wcale dobrego aparatu żeby zrobić dobre zdjęcie .
Chodzi mi o zimę.
W każdym aparacie , nawet w bardziej "dziesiejszych " telefonach , nie wspomnę o mojej lustrzance amalogowej ( na film ) , jest takie coś jak korekcja ekspozycji oznaczona EV.
Ustawcie to w zime na +0,7 , +1.0 albo na jaką kolwiek inną wartośc "+".
Śnieg musi być biały i bić po oczach , a na dużej ilości fotek jest on siwy , szary , i wygląda jak by lezał kilka miesięcy. Dodatkowo na tych fotkach samochody są ciemne i tym sposobem zdjęcie jest wręcz smutne .
M.in z tego powodu nie wklejam zdjęc do kalendarza bo jeśli chodzi o samochód , robię ich bardzo mało . Do tego trzeba mieć trochę czasu i się przyłożyć żeby potem takim byle jakim zdjęciem nie zaśmiecać...
Poszperam w starych zdjęciach i coś postaram się poszukać . Będą jednak to zdjęcia przypadkowe . Na jednym z nich Włodek siedziący w Baccarze na tle posesji Piechniczka w Wiśle ( zdjęcie letnie ).
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
auto niestety na razie nie mobilne więc o lepszym tle mogę tylko pomarzyć
W kalendarzu na 2015 obowiązkowym powinno być to właaśnie tło,które każdy użytkownik forum dokładnie zna .
Kto będzie chciał mieć stronę w kalendarzu ze swoim autem, będzie musiał się wybrać do Łodzi i tam zrobić zdjęcie .
Wszystkie zdjęcia wykona mistrz planu Adaś i nie będą potrzebne wtedy żadne sondy,ankiety i konkursy
Ostatnio zmieniony przez $SKORPION$ 2013-12-07, 16:49, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum