W związku z wyjątkowo udanym spotem zimowy, ogłaszam konkurs na spot wiosenny. Jakie macie propozycje odnośnie terminu i miejsca ? Kulig nie jest przewidziany, ale może wymyślimy coś równie atrakcyjnego .
Wysłany: 2006-02-08, 22:56
Skoro zaczynamy burze mozgow to tak wstepnie nasuwaja mi sie dwie propozycje.
Pierwsza: Mozemy zostac na wiosne w Zabiencu.
Druga: http://www.kozienice.pl/i...d=237&dzial=227
Jest miejscowosc 30 Km od Radomia... jakies 80 od Warszawy... mozna tam wynajac domki kolo siebie w przypadku dwoch dni, jest miejsce na ognisko, grilla...
Sa to takie wstepne propozycje (szczegolnie druga)... jak bede gdzies wiedzial o jakims ciekawym miejscu to oczywiscie dam znac, moze cos w nie mojej okolicy sie znajdzie:)
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
cześć
a może nie róbmy burzy mózgów , tylko "podłączmy się" pod zlot -chyba PIKURA- w BORKACH. Termin -prawdopodobnie ost. weekend maja- byłby już ustalony no i miejsce też. Oprócz campingów jest tam miejsce na namioty i ewentualnie inne ośrodki w pobliżu np.Lasów Państwowych. Oby tylko pogoda dopisała.
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Muszę powiedzieć, że spot w kozienicach to ciekawa propozycja sporo tam atrakcji, domki, namiot jest gdzie rozbić, ogniska można palić,
może ustalmy jakiś przybliżony termin tego spotu
Ostatnio zmieniony przez Tombog 2006-02-09, 14:51, w całości zmieniany 1 raz
Marzec to chyba kiepski pomysł, za wczesnie, pogoda bedzie lipna, proponuje kwiecień lub poczatek maja...a co do miejsca to najepiej żeby wszyscy mieli blisko No i już dzis moge obiecać że bede sie starał być; od jutra zaczne zbierac kase na paliwo i inne wydatki zwiazane z wyjazdem
Marzec zbyt wcześnie, wszędzie pełno błota, ciapa, często jeszcze deszczyk sobie kapie...(rozumiem... wiosenny) ja bym obstawał przy miesiącu kwietniu, ponieważ zdaje się że będzie większe prawdopodobieństwo trafić na dobre warunki pogodowe...termin bliższy to może jakaś połowa miesiąca?(niektórzy świeżo po wypłacie... ). Miejsce... tu zawsze będzie problem, bo każdemu nigdy się nie dogodzi i zawsze komuś będzie za daleko(rozumiem dla chcącego nic trudnego pokazały wydarzenia ostatniego zimowego spotu). Pomysł Szopena "kozienice" bardzo mi sie podoba...oby tylko pogoda dopisała to zabawa murowana... jego wersja rekreacyjna.
Mój pomysł jest ciut inny(miejsca jeszcze nie ustaliłem) a może jakiś spot bardziej aktywny? tzn rekreacja połączona z czymś hmmm ... carting, jakieś konkursy sprawnościowe, itd...
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
R25: 2,2/2,5 TX/V6Turbo J7T/Z7U B29E/B29G 86?/90
Wysłany: 2006-02-09, 17:46
Hm nie wiem czy takie sprawnosciowe rzeczy wyjda, bo zebysmy pojezdzili na cartach to troche kasy trzebaby bylo wylozyc...a samochodami to chyba nikt specjalnie nie bedzie chcial katowac swojej Renatki....
Ale zaraz... jesli juz czynny wypoczynek, to moze paintball... tylko, ze ja jedyne miejsce z paintballem znam pod rzeszowem wiec raczej zadaleko troche.
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
No to teraz ja. Proponuję... Nałęczów zobaczcie sobie www.ziemia.naleczowska.pl jest paintball, (mozna by zawalczyć jakiś upust), znam właściciela placu manerwego więc może byśmy mogli sobie wjechać jakby był wolny. pokoje są w cenie od 20 zł od osoby za pokój z łazienką na korytarzu, 35 od osoby z łazienką.
Wysłany: 2006-02-09, 21:56
Hm jak dla mnie to moglby byc i Naleczow... tylko czy znajdzie sie jakies miejce zeby zapalic sobie ognisko, grilla...posiedzec wieczorem?
Jak bedzie jakies fajne miejce, zeby starsi klubowicze polozyli pociechy spac i posiedzieli przy piwku i kielbasce to jestem ZA. Kozienice sa pod tym wzgledem fajne, no ale nie ma tego paintballa:)
Harlan Ellison
Myślę, że z tym paintballem to jest całkiem niezły pomysł. Kozienice ok ale tam tego nie ma. Jeśli o mnie chodzi to myślę, że nie odczuję różnicy między 200 a 250 km a do strzelania zawsze jestem pierwszy. Jestem jak najbardziej za Nałęczowem.
a ja mysle ze nie ma to jak zanim gdzies sie pojedzie najpierw to obejzec na zdjeciu na przyklad?? co wy na to? Ci co proponuja konkretne rozwiazania??
Wysłany: 2006-02-13, 23:16
No i jak sie sprawy maja z paintball`em? Jezeli opcja postrzelania do siebei by odpadla to pojechalbym porobil troche zdjec w Kozienicach:)...
A ja chcialbym zaproponowac jakis termin... co powiedzie na 8-9 kwietnia?...
Harlan Ellison
a marcowy termin ????
co wy na to??
ogladam prognozy dlugoterminowe od dluzszego czesu i podobno marzec ma byc cieply i sloneczny
potem byla by mala przerwa i spot w borkach z PIKUREM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum