Wysłany: 2014-02-13, 01:03 IX Zlot Fanklubu Renault 25 14.08 - 17.08
Chciałbym poinformować i zaprosić wszystkich w imieniu organizatorów (Adam oraz Maciek) na już IX Zlot Fanklubu Superlimuzyn Renault 25, który odbędzie się tym razem nad J. Zegrzyńskim w dniach 14.08 - 17.08.
Więcej szczegółów poda kolega Maciek. Ja miałem tylko zrobić temat i wstawić zdjęcia
Kilka zdjęć:
Ośrodek
Pawilon
Pokój
Widok z okna
Łazienka
Trochę rozrywki
Disco - Bar
Stołówka
No i chyba najważniejsze . Miejsce do naszych zabaw
Miejsce na grilla, ognisko i wiata do odpoczynku
Jak zabraknie piwa to będziemy mieli szybki transport
do wzięcia jest cały pawilon (6 pokoi 4-ro miejscowych). Jak widać w każdym pokoju jest łazienka, każdy pokój ma tez balkon. Jeżeli zajmiemy cały pawilon to doba wyniesie nas 40 zł od osoby. Biorąc pod uwagę warunki kwota nie jest raczej wygórowana.
Na miejscu jest możliwość wyżywienia (śniadania, obiady, kolacje - co komu pasuje). W ramach w/w kosztów mamy zapewnione drewno na ognisko.
Decyzję trzeba podejmować szybko. Pawilony są trzy ale dwa mają być remontowane. Mamy troszkę ponad tydzień na podjęcie decyzji i zamówienie miejsc noclegowych. Proszę o poważne potraktowanie tematu. Obiecujemy też odpowiadać na wszelkie pytania i wątpliwości.
Wysłany: 2014-02-13, 15:30
witam.w związku że ja osobiscie ogladałem osrodek ,na żywo, udostepniam swój tel.aby wszystkim zainteresowanym móc udzielić w ciagu dnia wyczerpujących informacji..604191389.
Wysłany: 2014-02-15, 13:12
mysle że tak.na bramie jest ochrona,ale mówisz że jedziesz wynając pokój i cie wpuszczaja.gorzej bedzie gdybys miał zamiar spac w nocy w aucie,bo po terenie chodzi ochrona i gdy cie zauważa napewno zapytają co pan tu robi.zawsze mogłbys powiedziec ze jestes naszym gosciem,i przyjechałes nas odwiedzic...spoko tomi,damy rade...
Panowie, myślę że warto chociaż jeden nocleg wziąć bo przynajmnije będzie można "zaszaleć" do nocy i na następny dzień bez strachu wrócić do domu .
Wiadomo, że najciekawiej robi się wieczorem
Wysłany: 2014-02-15, 16:24
tak jak pisałem pokoje sa trzy osobowe,ale wjednym pokoju mozna spac w czwórkę.do andrzejka,,oczywiscie ze tak da rade,jakos sie pomiescimy..chciałbym dodac ze pierwsze i trzecie zdjecie to taras baru na ktorym latem stoja parasole,i rozciaga sie z niego przepiekna panorama na całe jezioro zegrzynskie,widac jest nawet drugi brzeg jesli ktory chcemy mozemy zwiedzic ,przepływajac tam sprzetem wypożyczonym w wypozyczalni owego osrodka.po drugiej stronie jest pałac ksieca radziwiła,i ruiny dworku szaniawskiego.obok ruin jest pensjonat w ktorym dla spragnionych znajdzie sie cos na pokrzepienie ducha...
Wysłany: 2014-02-15, 16:44
tak jak naisał busiek,jeden nocleg to trzeba wziac,a to mianowicie dlatego ze w tym misiacu obchodze 40 urodziny i jesli zlot dojdzie do skutku to kilka buteleczek okowitki sie rozleje...pozatym jest tam piekny gril pod wiatą,pod którym mysle super było by posiedziec do białego rana...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum