Niniejszym informuję, że IX Zlot Fanklubu Superlimuzyny Renault25 odbędzie się w dniach 14 do 17 sierpnia 2014 roku w okolicach Wałcza (zachodniopomorskie).
Ośrodek agroturystyczny nad jeziorem dysponuje około 25-cioma miejscami noclegowymi (pokoje 3-4 osobowe).
Wynegocjowany koszt noclegu 30 zł za dobę od osoby (3 doby to 90 zł za cały pobyt).
poprzednie zaproponowane miejsce nie przypadło nikomu do gustu - chętnych było jak na lekarstwo. Proszę poważnie podejść do tematu. Praktycznie spotykamy sie teraz raz do roku to chyba nie jest za często.
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
w czasie rozmowy z Panią z ośrodka na koniec marca 2014 roku uzgodniłem, że po trzech tygodniach mam podać liczbę osób oraz rozmawiać na temat wpłaty zaliczki, dlatego podałem termin graniczny zapisów na 20 kwietnia. Rozumiem, że to być może zbyt wczesny termin by planować termin w połowie sierpnia. Doszedłem też do wniosku, że termin ten można spokojnie wydłużyć przynajmniej o jeden tydzień.
Dziś Skorpion dzwonił do ośrodka i Pani poinformowała go, że ten termin nie jest wiążący. Możemy więc przedłużyć termin zapisów do 30 czerwca. Oczywiście proszę o jak najszybsze decyzje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum