_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
R25: R25 TX 2,2 J7TA732 KAT B/G 1992
Wiek: 78 Dołączył: 30 Mar 2007 Posty: 538 Skąd: werbkowice
Wysłany: 2014-06-06, 08:34
Adam napisał/a:
no o czym Ty mówisz?! Kto Ci zabrania?!
ZDROWIE
Gość
Wysłany: 2014-07-17, 19:53
Witam, w ostatni weekend dostałem zaproszenie na ślub i wesele. Niestety termin tego wydarzenia to 16 i 17 sierpnia i będzie mi to kolidowało ze zlotem . Ze względu na to, że to bliska rodzina nie wypada mi nie iść na ten ślub.
Szkoda , że ten termin zbiegł się z ze zlotem R25, ale takiego scenariusza nie mogłem wcześniej przewidzieć i teraz jestem zmuszony zrezygnować z wyjazdu w okolice Wałcza. Przepraszam za zamieszanie i mam nadzieję, że przy następnej okazji uda mi się zabrać swoją Renię na spotkanie z Wami. W każdym razie będę z Wami myślami. Serdecznie pozdrawiam
łukasz [Usunięty]
Wysłany: 2014-07-29, 12:02
Witam,
jeśli jest możliwość to chciałbym zapisać jeszcze 2 osoby. Piotr czyli mój ojciec który jest de facto właścicielem Reni.
Z góry dzięki za info jeśli jest możliwość dopisania.
Koledzy istnieje możliwość, że będę miał na zlocie miernik lakieru (nie jakieś tanie badziewie tylko już sprzęt z wyższej półki). Jak jesteście zainteresowany to będziemy mogli się tym trochę pobawić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum