Pytanie do organizatora zlotu czyli Adama .
W miejscu, gdzie będziemy nocować będzie dostępna kuchnia? Czu są tam sztuczce i jakieś talerze, kubeczki i czajnik będzie dostępny?
No i najważniejsze pytanie . Jak tam z naklejką zlotową? Jest już gotowa i czeka na nas ?!
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
doba zaczyna się o 14 ale nie ma żadnego problemy, żeby przyjechać wcześniej nawet o 10 czy 11. Pani będzie miała gotowe pokoje.
Do dyspozycji jest kuchnia a w niej zastawa, sztućce, czajnik i wszystko co może być nam potrzebne. Oczywiście zabieramy kubki i kufle z logo forum, bo tego w kuchni nie znajdziemy
$SKORPION$ napisał/a:
Adam dostał na meila
hmmm, tak szczerze to nie mam na mailu
Ostatnio zmieniony przez Adam 2014-08-12, 08:33, w całości zmieniany 1 raz
Nie licytujcie się czy macie czy wysłaliście itp. tylko Skorpion niech wyśle jeszcze raz i może jeszcze się nam uda wydrukować kilka sztuk. Tombog może jeszcze coś wymodzi, albo ktoś inny
Ostatnio zmieniony przez Busiek 2014-08-12, 09:46, w całości zmieniany 1 raz
Nalepki będą do odebrania u mnie jutro po godz.15 Arkusz na którym będzie to drukowane to 1mkw i koszt tego to 50zł .Ilość nalepek jaką da się wydrukować na tej powierzchni to będę znał jutro po godz 10 Czekam na przelew od Adama .Pozostaje kwestia dostarczenia ich na zlot/są dwie opcje/.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum