No to fajnie A Busiek w poł. maja pytał ,czy jest już projekt i kto się zajmie nalepkami
zlotowymi.
Ale widocznie było za wcześnie na takie drobiazgi.
Adam- nie zapomnij banera zabrać na Zlot
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Właśnie się dowiedziałem, że Farancuzeczka będzie robiona dopiero po niedzieli, a więc już po zlocie. Brak mocy przerobowych w warsztacie i nadal koła zamachowego, które podobno zostało już wysłane. Pazłotko nie nadaje się do jazdy 500km i zaczyna brzęczeć podobnie jak Franca przed padnięciem. Strach daleko jechać. Espace ma zimowe koła i rozklekotane zawieszenie. Wszystko wskazuje na to, że na 95% nie pojawię się na zlocie . 5% zostawiam sobie na poprawę humoru .
https://www.facebook.com/...&type=1&theater
Jest ich około 70-dziesięciu ,tak że możecie oklejać do bólu.
Naklejki na zlot dowiezie Rafimali.
Życzę wszystkim uczestnikom zlotu super pogody i wspaniałej zabawy.
Ostatnio zmieniony przez $SKORPION$ 2014-08-13, 14:56, w całości zmieniany 2 razy
Chciałbym podziękować za zorganizowanie zlotu Adamowi i innym osobą, które mu w tym pomagały. Bardzo fajne miejsce i warunku też dobre. Szkoda tylko, że nie było nas dużo choć zabawa jak zawsze była przednia więc inni mogą tylko żałować i czekać na zlot kolejny rok .
Jeszcze raz wszystkim dziękuję za miłe spotkanie i oby częściej .
Szkoda tylko ,że współorganizator -Skorpion- się nie pojawił
Ale..... może następnym razem.....
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
R25: R25 TX 2,2 J7TA732 KAT B/G 1992
Wiek: 78 Dołączył: 30 Mar 2007 Posty: 538 Skąd: werbkowice
Wysłany: 2014-08-28, 12:08
$SKORPION$ napisał/a:
Następnego razu już raczej nie będzie ,bo zlot w Szczawnicy 2013 był moim ostatnim zlotem organizowanym prze FSR 25.
Ja tego nie mówię jeśli zdrowie dopisze i nie będzie tak daleko to na pewno zechcę uczestniczyć
A tak to tylko pooglądałem fotki ze zlotu i stworzyłem mały slajdzik z dostępnych mi zdjęć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum