Wysłany: 2014-09-26, 19:09
witam.z braku czasu dawno sie nie odzywałem,ale w tak ważnej sprawie jak pieczenie ziemniaka postanowiłem oficjalnie potwierdzic swoje przybycie.wielki wstyd by był ze mając tak blisko mogło by mnie zabraknąc.busiek sie wymiguje,rok temu pisał to samo,takze busiu apel do ciebie,,tankuj olimpijke i przybywaj..przenocujesz sie u nas i jak wydobrzejesz to wyjedziesz w droge powrotną...
Podobnie do przedmówcy.....
Prawdopodobnie będę - na 99 %
Jak ktoś potrzebuje noclegu po imprezie w okolicy trasy kozienice-radom to chętnie służę (po imprezie lecę do domu). Luxusu i pięciu gwiazdek może nie ma, ale ciepełko będzie. No i auto na podwórku.
Wszystko przygotowane na przyjęcie ziemniakoholików . Jeśli ktoś chce sobie coś jeszcze przysmażyć na ogniu, to proszę zabrać ze sobą. Baciki na kiełbadrony i tym podobne specyjały, czekają na Was
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum