Jeśli się umie produkować tenisówki i trampki ,to nie znaczy że należy się brać
za produkcjÄ™ opon.
Dokładnie-nie raz się spotkałem z ludźmi,którzy jeździli na nowych oponach przez 4-5 lat i opony do wymiany,a niektórzy jeżdżą po 15 lat na jednych wszystkie sezony i trzymają się bardzo dobrze.Podejrzewam, że unijne dyrektywy maczały w tym palce...
W odpowiedzi na pytanie kilka postów wyżej odnośnie wielosezonów, to ja jeżdżę na takowych oponach już drugi sezon (auto na nich stało jak je kupowałem) i nie widzę większej różnicy na śniegu czy lodzie w porównaniu do zimówek. Wiadomo, trzeba mieć to na uwadze, że nie są to zwykłe zimówki, ale jeśli ktoś ma trociny zamiast mózgu to nawet zimówki nie pomogą.
R25: R25 TX 2,2 J7TA732 KAT B/G 1992 Pomógł: 13 razy Wiek: 78 Dołączył: 30 Mar 2007 Posty: 538 Skąd: werbkowice
Wysłany: 2015-01-29, 18:47
marcellus91435 napisał/a:
ale jeśli ktoś ma trociny zamiast mózgu to nawet zimówki nie pomogą.
Zgadzam siÄ™
A ile mogę otrzymać za moje auto w waszym skupie w W-wie ?
Aby pokazać że jest po wypadku stłukę reflektor który mam w zapasie aby dojechać do W-WY
bo własnym odbiorem to chyba dostanę grosze o ile nie będę musiał coś do tego interesu dołożyć
Z utęsknieniem czekam na odpowiedż na forum to wtedy dopiero kliknę w link
Zapodałem tam swego Espace-ssssru cena za jaką odkupią to 4130-ale ocena mechaniora co będzie zbijać . Podjechałem. Centralny zamek prawych drzwi-nie działa - 400,to samo po prawej stronie u pasażera-400 ,brak klamki do otwierania maski -300, gaz zamontowany 7 lat temu- 650 ,. Cena za jaką wezmą to 1100.To podziękowałem i powiedziałem że za 3 lata podjadę i dadzą więcej!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum