Kalendarze do Łodzi poszły.
Format koperty A3 jest lekko za wąski (sam kalendarz jest w formacie A3), a nie chce aby kalendarze uszkodziły się w czasie transportu i kupiłem większe. Będę chciał jak najszybciej je zaadresować i rozesłać dalej . Myślę, że i tak wszystko dojdzie dopiero w przyszłym tygodniu.
jak poszły dzisiaj to Poczta Polska w Łodzi nawet w soboty wozi paczki i może wszystko dojść już jutro. Na imprezę jak znalazł Szkoda tylko, że nikt nie ma zamiaru przyjechać
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Kalendarz dostałem dzisiaj ,dzięki.
Ale zamawiałem lakierowany ,jeśli ten jest lakierowany to nielakierowane muszą wyglądać kiepsko bo ten w porównaniu z zeszłorocznym lakierowanym wygląda marnie jeśli chodzi o ten element ,reszta jest ok.
Jeśli taki ma właśnie być to jest ok.
Niestety sam nie wiedziałem jak to będzie wyglądać więc proszę do mnie nie mieć pretensji.
Mam nadzieje, że mimo wszystko się podoba i Renie na kalendarzu też. A to przecież najważniejsze
Dziękuję, że doceniacie moją pracę . Bardzo mnie to cieszy i motywuje, żeby w przyszłym roku (jeśli nie zrobi tego Tombog) zrobić jeszcze lepszy i poświęcić więcej czasu niż teraz. Jak na pierwszy raz bawienia się z czymś takim i tak jest chyba dobrze .
Lloyd dobry pomysł z tym środkiem. Może jak będziemy wrzucać zdjęcia na kalendarz 2016 coś się ciekawego znajdzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum