Mam takie wtyczki przy pływaku:
Jedna (ta biała) jest wpięta do pływaka, a czarna do czego powinna iść? Mógłby ktoś wkleić zdjęcie, gdzie szukać i jak wygląda gniazdko do niej?
Czyli znalazłem gniazdko, wpiąłem i dalej nie wiem, od czego to. Na pewno nie pompa, bo z wypiętą wtyczką auto chodziło. Może właśnie od rezerwy, ale nie mam zegarów sprawnych, żeby to potwierdzić.
Racja, wczoraj podstawiłem auto do elektronika (jakiś emerytowany jegomość), dziś idę omówić szczegóły. Do tego momentu jest chętny się podjąć.
Wczoraj jechałem z innym zestawem zegarów, nie działało nic oprócz prędkościomierza (chyba od R4, bo miał skalę do 220 km/h i nie wiem czy nie kłamał ) oraz wskaźnika czegośtam oleju, po włączeniu zapłonu wskazówka opadała.
Zatem impulsator sprawny, reszta wyjdzie w trakcie robót.
W zeszłym tygodniu auto przeszło samodzielnie przegląd techniczny, więc do końca jest już naprawdę niewiele
Wczoraj do niego dzwoniłem, mówi że generalnie dużo napięć i sygnałów nie ma, ale walczy. I jeszcze za wcześnie na określenie terminu (co znaczy że nie zamierza się poddać )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum