Wysłany: 2015-09-15, 08:54 III Jesienne Pieczenie Ziemniaka - Bogutaland 2015
Tradycja zobowiązuje, więc zapraszamy na cykliczne, trzecie już pieczenie ziemniaka w Bogutalandzie, które odbędzie się 03.10.2015.
Spotykamy się tradycyjnie na parkingu przed szpitalem w Mińsku Mazowieckim. Wyjazd do Bogutalandu z parkingu ustalamy na godzinę 12:00. Spóźnialscy docierają na własną rękę.
Odważni zabierają ze sobą materace i śpiwory, gdyż możliwy jest nocleg na miejscu w warunkach spartańskich, to znaczy jest podłoga, ściany, dach, okna, drzwi. Nie ma ogrzewania, wody, wc, mebli. Parking oczywiście bezpłatny .
Wszyscy natomiast przywożą ze sobą to co chcą wypić i zjeść. Organizator zapewnia ognisko i ziemniaki.
Do zobaczenia
-------------------------------------------------------
Przed rozmową ze mną skontaktuj się z lekarzą lub farmaceutem
smietan180 [Usunięty]
Wysłany: 2015-09-15, 11:50
Witam serdecznie.
Na forum jestem świeżak. Ale chetny na ziemniaka z włascielami renatek . Mam pytanko czy impreza jest otwarta na nowych osobników. Pozdrawiam
263km... no nie wiem czy dam radę...
Ale chętnie bym się wybrał... Czy w razie problemów technicznych pomoże ktoś na drodze? /jechałbym przez Piotrków Trybunalski i Rawę Mazowiecką z ... Częstochowy/
Ile osób chętnych? Kto zostaje na noc?
Jakie koszta imprezy?
a aj już się zapowiadam i odgrażam - ŻE BĘDĘ!!! tylko jeśli można - to od 2 do 4.10
Buśku - Ty nie musisz przyjeżdżać, ważne żeby "moja synowa" przyszła przyjechała...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum