w cenniku nie widzę pozycji: "puszczenie zamku z dymem". Może niedrogo wyjdzie, przynajmniej w pierwszej fazie. Może też jakąś fotkę do kalendarza z zamkiem w tle ....
Wysłany: 2015-09-19, 19:44
Adasiu prognozy nieraz sie nie sprawdzają,zdrgiej strony lepiej ja bedzie sucho to przynajmiej kac moralny spokojniej zniesiemy..
smietan180 [Usunięty]
Wysłany: 2015-09-28, 21:23
Chciałbym was odwiedzic na tym ziemniaczanym spotkaniu, ale moja Renia zaczyna wydziwiac. Tyle czasu nic sie nie działo a tu nagle kapie mi z pompy wtryskowej. No i mam dylemat czy przyjechac z kapiącą pompą czy nie . Ma ktos doświadczenie z tym związane. Jeszcze jezdzi ale boje sie ze zacznie tak ciekąc ze nie dam rady wrócic do Kielc >) Pozdrawiam .
Czas najwyższy podsumować temat. Postaram się odpowiedzieć wyczerpująco na pojawiające się pytania i wątpliwości, również poza forum w kontakcie bezpośrednim.
Wszyscy są mile widziani, tak z okolicy jak i z najdalszych zakątków Polski i świata.
Każdy przyjeżdża na własną rękę i koszt niekoniecznie R25. Może być i PKP, PKS ... Zalecam nie jechanie niesprawnym autem, choć każdy ma swój rozum i wie czy może ryzykować czy nie.
Zbiórka na parkingu przy szpitalu. o godz. 12:00 wyruszamy kolumną do Liwu. Po zwiedzeniu ruin zamku i wykonaniu zdjęcia grupowego jedziemy do Bogutalandu na właściwe pieczenie ziemniaka.
Organizator zapewnia: parking, ognisko, grill, brykiet, ziemniaki, marynowane maślaki do zagryzania, przyprawy do grila, nocleg partyzancki w budowanym domu na miejscu.
Każdy powinien mieć ze sobą: ciepłe ubranie, buty nieprzemakalne, jedzenie które lubi, piwo które lubi, inny alkohol który lubi, napoje bezalkoholowe jeśli lubi , dobry humor, itp.
Osoby chcące zostać na noc powinny mieć ze sobą: materac, ciepły śpiwór, ciepły koc.
Warunki noclegowe: dom w budowie w stanie surowym zamkniętym. Materace kładziemy na wylewce z suchego betonu. Brak wody, wc, prądu. Ogrzewanie piecykiem gazowym przy sprawnej wentylacji.
Proszę o dopisywanie się do listy obecności z uwzględnieniem ilości osób (w nawiasie ilość miejsc noclegowych). Pomoże mi to w organizacji ziemniaków i miejsc na materace.
1. Tombog 4(1)
2. Oluś (tych to się najedzie ) 4 + Brat 3 = 7(7)
3. Adam - 2(2) (ale my z Olem w piątek .... jak można)
4. Andrzejk 1(0)/tylko z tym że w nocy w sobotę/niedzielę ,uciekam😀
_________________ Andrzejk
Ostatnio zmieniony przez Tombog 2015-09-30, 16:48, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum