Witam serdecznie .
Powoli zbliżamy się do końca 2015 r. Zostały jeszcze dwie (bez obecnej) Renie na kalendarzu. Chciałbym, żeby w tym roku udało się zebrać dużo fajny zdjęć i przede wszystkim zrobić kalendarz w tym roku, aby od pierwszego stycznia można było zobaczyć jakąś Renię .
Zasady są proste jak zawsze . Wstawiamy max. 5 zdjęć na każdą porę roku (czyli jedna osoba może wstawić 20 zdjęć). Cieszyłbym się jakby te pory roku były dobrze zaakcentowane, czyli żeby było widać śnieg (miesiące zimowe), jakieś liście (miesiące jesienne) itp. .
Czas macie do 8 listopada. Jeśli uznam, że wstawione zdjęcia są odpowiednie i się nadają napiszę do tej osoby, która je wstawiła o przesłanie mi na maila zdjęcia w oryginalnej rozdzielczości. Możliwe, że jak co roku będzie problem ze zdjęciami zimowymi więc tutaj mogę poczekać na jakieś zdjęcia aż spadnie pierwszy śnieg (oby nie 31 grudnia ).
Pozdrawiam i życzę udanej zabawy przy wstawianiu zdjęć
Możliwe, że jak co roku będzie problem ze zdjęciami zimowymi więc tutaj mogę poczekać na jakieś zdjęcia aż spadnie pierwszy śnieg
chyba nie trzeba. Już w roku ubiegłym była mowa, żeby robić fotki zimowe. Na pewno są jakieś ze stycznia czy lutego 2015 - spokojnie poudają więc grudzień.
Ludzie tydzień zleciał, a ze zdjęciami bida :/. Jeśli tak dalej pójdzie to kalendarza w tym roku nie będzie, albo będą na nim dwa, trzy samochody.
Jak ktoś ma jakieś ciekawe zdjęcia ze zlotu, pieczenia ziemniaka, albo spotu to proszę też o wrzucanie. Będę chciał dodać kilka zdjęć pobocznych na każdy miesiąc .
ZMOBILIZUJCIE SIĘ!!!
p.s
Kolega Skorpion ma pewnie jakieś fajne foty, jak może to niech wrzuci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum