Witam.
Chyba najwyższy czas odświeżyć temat gadżetów klubowych . Mamy kilku nowych członków na forum i pewnie te osoby chciałyby też założyć na zlocie koszulki klubowe, czapki itp. Stare niestety mają nieaktualny adres i pewnej części osób koszulki się sprawy, zniszczyły.
Postanowiłem zrobić małą ankietę odnośnie jakie gadżety chcielibyście mieć. Może ktoś z Was wpadnie na pomysł więc śmiało proszę dopisywać swoje myśli . Znalazłem u mnie w regionie firmę, która może podjąć się praktycznie każdemu zamówieniu od koszulek po kubki i przenośne nośniki pamięci USB. Oczywiście cena zależy od ilości zamówienia więc będziemy się skupiać głównie na produktach najbardziej chwytliwych.
Na razie postanowiłem zrobić listę pomysłów na nowy gadżet klubowy. Proszę dopisywać swoje pomysły i uwagi jakie macie do danych rzeczy.
Lista nowych gadżetów:
- Koszulka,
- czapka z daszkiem,
-
Wysłany: 2016-02-10, 17:02
Busiek, zamawiaj co chcesz bo ja nie mam nic.moga byc koszulki i bluzy na nasze zloty,moga byc smycze do kluczy cos w podobie jak robił pikur..nawijaj jakie tam masz jeszcze pomysły,jestem otwarty na propozycje..
Maćku cieszę się, że jesteś otwarty na propozycję . Mam nadzieje, że reszta też.
Kiedyś zrobiłem etui na klucze. Kilka osób z klubu ma je jeszcze. Postaram się znaleźć tego faceta i może uda się coś zamówić .
Smycze myślę to też dobry pomysł, kubki zresztą też . Bluzy bądź polary niestety będą droższe i nie wiem czy znajdą się chętni. Jakiś czas temu zaproponowałem polary i temat upadł (zamówiono chyba 5 szt. z czego ja chyba ja dwie ).
Na razie lista propozycji gadżetów jest taka:
- Koszulka,
- czapka z daszkiem,
- pendrive,
- kubki,
- smycze,
- etui na klucze,
- kluzy, polary
-...
Ponoć mogą też zrobić parasole, torby materiałowe na zakupy, długopisy i naprawdę jest tego wiele . Wszystko zależy od ilość zamówień
Dzień dobry z zaśnieżonego Lublina A wczoraj było takie piękne przedwiośnie :/
Parę słów ode mnie w temacie gadżetów jeśli wolno
Kiedyś mieliśmy takie śliczne smycze - z imiennym wyróżnieniem, one dość szybko się niszczyły (spierały) mam taką i powiem wam, że jej nie używam właśnie żeby się nie zniszczyła... Można by do tego tematu powrócić.
Pendrivy w dobie drukarek 3D można byłoby pakować w takie miniaturki R25 USB wysuwane spod zderzaka lub bagażnika (to już wypas ), ciekawe czy to możliwe w oczywiście rozsądnych kosztach. Lub np. podczas transmisji danych migające logo Renault lub holograficzny obrys naszych pojazdów - może być nawet indywidualna własna renia a jeszcze jakby było widać nr. rejestracyjny o kierowcy nie wspomnę
Fajne są też woreczki na klucze. Oczywiście wszystko opatrzone odpowiednimi znakami
Ale mnie chodzi po głowie coś innego - mianowicie sprawa zlotowych naklejek - żeby może nie zastąpić je, ale dla chętnych zrobić np. breloczki lub zawieszki plastikowe i tak jak na naklejce zlotowej z logo i terminem zlotu (coś jak nieśmiertelniki tyle że ciut większe). Oglądając na zlotach auta "weteranów" zlotowych, stwierdzam, ze niedługo zabraknie szyb do oklejenia
Tyle w temacie Niedługo odwiedzę (jeśli oczywiście gospodarz pozwoli;) ) Adama to będę molestował ten temat
Jeśli chodzi o smycze to pewnie będzie jakieś minimalne zamówienie. A jak nie to koszty pójdą w górę. Czy jedna osoba będzie chciała zamówić ok. 10 szt. smyczy? Myślę, że może być ciężko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum