Ale PPM działa, a Ty ciagle o tym samym, a admin robi co może, nie wiem czy zauważyłe ale jest wiele zmian na forum, a to że jest mało userów którzy maja ponad 100 postów to nieznaczy że na forum cos jest nie tak. R25 to mało popularny samochód a jeszcze mniej jest ludzi którzy mają go bo chcą, a nie, mają bo muszą.
Bay, Bay
R25: 2,2/2,5 TX/V6Turbo J7T/Z7U B29E/B29G 86?/90
Wysłany: 2006-02-18, 18:23
Kurcze ja nie wiem tak narawde w czym problem (zastrzegam sobie prawo do pomylki, albo zlej interpretacji faktow), ale mi sie wydaje, ze jestesmy dosc luzna grupa ludzi poruszajacych sie po drogach naszymi okretami i nie musimy tworzyc tak rygorystycznych przepisow dotyczacych forum jak na forach ogolnych gdzie pisza setki ludzi.
Oczywiscie, ze jakis porzadek musi byc, ale dzieki bogu mozemy podchodzic do spraw forum troche bardziej liberalnie niz inni.
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
To moze ja przerobie...Jedynie 13 userów (70% z Warszawy) ma ponad 100 postów i kolega nie czuje sie zachecony(ale tego to sam nie rozumiem...teraz chyba jasniej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum