A co do przeglądów technicznych to oczywiście, że trzeba je robić nawet częściej niż co rok (w przypadku swojej Reni robie go przed każdą wielokilometrową trasą). Ale jeśli się furą robi 2k rocznie a do tego samemu się pod nią często zagląda, to myślę, że brak obowiązkowego przeglądu pozwala zaoszczędzić trochę kasy.
_________________ "Gdy ktoś staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem" - Hunter S. Thompson
Pewnie myśleliście że auto trafiło na złom skoro taka cisza?
Otóż nie. Sprzedałem samochód swojemu bratu, który ogarnął je blacharsko, ogarnął zawieszenie i częściowo elektrykę Samochód jest zarejestrowany, aktywnie jeździ i nie zanosi się by miał zostać zapuszczony. Niestety, nie dostałem pozwolenia na więcej zdjęć, poniższe musi wam wystarczyć :
_________________ "Gdy ktoś staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem" - Hunter S. Thompson
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum