7. Oluś - na razie wpisuję się ja... a tradycyjnie po drodze może jakieś dzieci po wsiach zbiorę
8. micszu95 - 2 osoby
9. lipidor - 2 osoby + 2 dzieci
10. Marcin B + 2 osoby
11. Maveras - 4 osoby
12. Jagieł - 2 osoby + dziecko
13. Konrado - 3 osoby
14. Piotr - 2 osoby
15. Mirek - 2 osoby
Jaskinia Raj:
1. Busiek - 2 osoby
2. Formel - 2 osoby
3. Adam - 2 osoby
4. micszu95 - 2 osoby
5. Tomala 2 osoby
6. lipidor - 2 osoby + 2 dzieci (4 lata)
7. Maveras-3 albo 4 osoby
8. Tombog - 4 osoby
9. Jagieł - 2 osoby + dziecko (4 lata)
10. Konrado - 2 osoby
11. Piotr - 2 osoby
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
R25: 2.o TXi 1991, 2.1TD 1989.Ford T
Wiek: 71 Dołączył: 31 Maj 2016 Posty: 117 Skąd: Wrocław -Wałbrzych
Wysłany: 2016-06-22, 21:09
Dzięki Busiek....jaskina jak to jest jeszcze możliwe to TAK!!!! 2 osoby/ żona i ja/.
Dzisiaj rozmawiałem z blacharzem...może auto będzie na początku sierpnia....a jak nie pojadę innym/trudno ,że nie Renia./
[ Dodano: 2016-06-22, 22:43 ]
Lista:
1. Busiek - 2 osoby.
2. Formel - 2 osoby.
3. Adam - 2 osoby.
4. Bleki - 2 osoby
5. Tombog - 4 osoby
6. Tomala - 2 osoby
7. Oluś - na razie wpisuję się ja... a tradycyjnie po drodze może jakieś dzieci po wsiach zbiorę
Drodzy Klubowicze udało się zwiększyć rezerwację do Jaskini Raj .
Zrobiłem rezerwację na 35 osób. Obecnie mamy 28 osób (bez dzieci). W razie czego mamy jeszcze kilka wolnych miejsc więc możemy być spokojni . Można się jeszcze dopisywać
A jak tam z noclegami?? Amazonki czekajÄ… na nas ??
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Spoko, ale widzę do jaskini liczba osób taka sama u Ciebie .
Muszę zadzwonić do ośrodka i odświeżyć listę osób . A dla Tomali zamówić specjalne Amazonki
R25: 2.o TXi 1991, 2.1TD 1989.Ford T
Wiek: 71 Dołączył: 31 Maj 2016 Posty: 117 Skąd: Wrocław -Wałbrzych
Wysłany: 2016-07-23, 21:48
Witaj Busiek...jedno krótkie pytanie...czy można zabrać ze sobą psa/owczarek alzacki, trochę mieszany/....córy mają psy i koty i nie bardzo mogą mi się nim zająć. Pies może spać w aucie...jadę Fordem Transitem....Renia chyba nie będzie gotowa....Pozdrawiam
Busiu, rezerwowaliśmy miejsce dla 4 osób (Tombogi) ale chłopaki jednak nie bardzo mogą z nami jechać. Czy można jeszcze wprowadzić zmiany na liście? Pozdrawiam.
Witam po małej przerwie.
Niestety obowiązki w pracy mnie porwały i nic innego nie robiłem przez ostatni okres.
Proszę szanownych klubowiczów o określenie się do piątku do godz. 10:00 ile osób będzie na zlocie. Na obecną chwilę mamy 36 osób + 6 małych klubowiczów . Jeśli chodzi o Jaskinię Raj to jest obecnie 32 osoby (w tym 5 dzieciaków). Dzwoniłem do właściciela ośrodka i można zabrać psa, ale oczywiście trzeba go pilnować itp.
Jeśli ktoś jeszcze chce się dokooptować to do piątku ma czas .
Kasiu już chłopaków odliczyłem .
Każdy może przyjechać zapraszamy. Potrzebuję tylko dokładną liczbę osób, które będą nocować w ośrodku. Właściciel musi dla nas przygotować pościel, domki itp. .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum