Jak przyjade passatem to mocno kartoflami dostane?
Ja przyjechałem Passatem do Borkowa, ale nie odebrano tego jakoś źle. Pewnie dlatego, że był duuużo starszy od Renówki
1.10 mi pasuje, ale 7.10 nie do ruszenia
Bardzo wszystkich przepraszam za zamieszanie z datami. Oczywiście ziemniaka pieczemy w sobotę a to nie jest 7 tylko 8.10.2016. Proszę o skorygowanie swoich planów. Zupełnie nie wiem skąd mi się wziął ten 7.
PIECZENIE ZIEMNIAKA - 08.10.2016 - SOBOTA !!!
Informuję też, że istnieje możliwość zarezerwowania noclegów w pobliskim hotelu. Informacje na ten temat umieściłem w pierwszym poście w temacie.
Spotykamy się 08.10.2016 o godz. 11:30 na parkingu przed szpitalem w Misku Mazowieckim!!! Wyjazd do Bogutalandu o godz. 12:00 !!!
[ Dodano: 2016-09-30, 19:06 ]
Proszę również o informacje kto zostaje na noc w Bogutalandzie i w ile osób. Chcę przygotować odpowiednią ilość miejsc na materace
No na zdrowie nie poradzę. Sprawy pogodowe jednak faktycznie psują wszystko ale nie załamujmy się zbyt wcześnie. Zamówiłem słońce choć temperatury się nie udało. Jeśli ktoś zechce to przyjedzie, jeśli nie to trudno. Z naturą jeszcze nikt nie wygrał. Impreza w każdym razie nie jest odwoływana i odbędzie się choćby w jednoosobowym składzie. Musimy być twarde, nie mientkie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum