ja tez nigdy z tej opcji nie skorzystalem bo wyskakuje mi po wcisnieciu URL jakis komunikat zebym podal kody od bomby atomowej wiec inaczej zdjecia dodaje
no to teraz bardziej w temacie
bylem dzis w tych blotach i wcale tam blota nie ma
jedyny mankament tego miejsca to taki iz wszedzie sa tabliczki z napisem "z wlasnymi napojami i jedzeniem wstep wzbroniony"
a do ktorej macie tam zamiar siedziec bo sie zastanawiam czy czasami sobie nie odpuscic tego spotu w lodzi i jechac na 2 dni na spot wiosenny w kozienicach ??
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Rób co chcesz...a czas to sie zobaczy spot bedzie 1 dnioey i trwał bedzie do godzin rozsądnych np. bedzie miał długą droge przed sobą więć wyruszy chyba 1 a reszta to sie zobaczy...a i Kozienice to nie jest ostateczna propozycja (to tak na marginesie)
Panowie mnie tam miło że ten spot regionalny jest rozważany przez kolegów z dalszych stron ale nic się nie stanie jak komuś jest za daleko - i jest to całkowicie zrozumiałe.
Ja mieszkam w Łodzi i nie jest to dla mnie problem wpaść nawet na 2 godziny.
Miło jest spotkać kolegów ale nie za wszelką cenę.
Ja liczę na zapoznanie się z "rodzinką" z Łodzi.
Pozdrwiam i do zobaczenia na spocie.
Blondas nie zwracaj uwagi na te tabliczki (zreszta nikt na nie nie zwraca uwagi).
Wiesz jakie ta impreski odchodza latem .
A jeszcze wiem z nieoficjalnych zrodel ze jak sie tylko zrobi cieplo bedzie tam o 20 przyczep campingowych sciagnietych z holandii zeby jak ktos sobie pobaluje zeby mial gdzie sie kimnac
A to sa Zgniłe Błota - bardzo fajne miesce - byłem ze dwa razy rowerem. Polecam i jestem chetny wziąść udzial w organizowaniu
[ Dodano: 2006-02-23, 13:49 ]
Mam zdjęcia letnie ze Zgniłych Błot jak mi sie uda jutro to wrzucę. 1 kwietnia ok może byc i 11 godzina pod TESCO. Byłem wściekły bo tak sie zapowiadałem na warszawski a w ostatniej chwili wpieprzyli mi dyzur zimowy i jeszcze kobieta robiła fochy że ona zaraz na operację a ja chce gdzies ganiac. Ze złości nie wchodziłem kilka dni na forum bo nie chciałem zdjęć oglądać jak było fajnie. Teraz trochę mi przeszło ale nie do końca.
Jak sie dołącze do organizacji "drugiego łódzkiego" to mi przejdzie.
[ Dodano: 2006-02-23, 13:53 ]
Może lepiej by było spoktać sie na Lublinku a później przez Retkinie na Konstantynów, Rąbień i Zgniłe Błota??
Trasa wydaje sie atrakcyjniejsza niż przez Aleksandrowską. Po drodze resztki dawnych Pałacyków w Woli Grzymkowej i w samych Zgniłych Błotach
http://www.zgnilebloto.friko.pl/mapa.html to mapka jak prezentuja sie trasy...twoja adam jest dłuższa, ale możemy ja jechac, a spotkajmy sie w tesco (są już mapki itd.) i sie jak cos cofniemy...
Nie no spokojnie wszystko da sie ustalić...14 wydawało mi sie że to dobra pora, ale jeżeli chcecie wcześniej to bez problmeu mozna zmienic...tylko która?? jakies propozycje??
Dekaem zdecydowalem sie jednak na spot wiosenny wiec nie bedziesz musial 1 kwietnia na mnie czekac, dlaczego tak wybralem to chyba wiadomo nie oplacaloby mi sie jechac przywitac z wami i jechac spowrotem do domu a wiosenny bedzie 2 dni i nie bede musial sie martwic ze zmeczony musze wracac na haus
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum