Litości panowie .
Ja w tą spotową sobotę mam zjazd na uczelni i przynajmniej do 10 musze byc na zajęciach a jeszcze chciałbym troche autko podszykować przed spotem.
Może kompromis jakiś? O 12 ?
R25: 2,2/2,5 TX/V6Turbo J7T/Z7U B29E/B29G 86?/90
Wysłany: 2006-02-25, 01:15
Hm... jak pozytywne wiatry zawieja to sie pojawie razem z Konradem:)
Jak zawieje jeszcze inne wiatry to bede w Lodzi 12-13 marca na przegladzie piosenki turystycznej:)
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
No to by była niezła ekipa
Stanę na głowie ale tez postaram się przyjechać Może nic mi nie wypadnie.
Kto będzie jechał z wawy? Może razem byśmy śmignęli kolumienką
R25: 2,2/2,5 TX/V6Turbo J7T/Z7U B29E/B29G 86?/90
Wysłany: 2006-02-25, 11:38
Hahaha Ty sie Konrad nie smiej... najlepsze moje wakacyjne wyjazdy to na Kaszybski oboz harcerzy z Sochaczewa:)... super ludzie.. a jakie pijaki:P
Chyba mi nie powiesz, ze nie lubisz piwka, ogniska, gitary, lata i jeziorka obok:)
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
Kicek,Tombog,Zulus i kto tam jeszcze od warszawy bedzie jechal?? zapowiada sie przynajmniej kolumienka 4 aut a to juz calkiem przyjemnie
[ Dodano: 2006-02-25, 15:30 ]
p.s.
dodalem info na francuskie.pl o naszym spocie 1 kwietnia w lodzi i przejzdzie pozniej do zgnilych blot
podalem godzine 12 i prosba by juz tego nie zmieniac coby sie balagan nie zrobil! pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum