Jedna mała rzecz. Ja jestem z Łasku i jak bedziesz jechał z Kalisza to bedziesz musiał przez Łask przejechać. Jakby co to sie do mnie odezwij to cie poprowadze. Droga jest tak jak pisze Patryk naprawdę prosta jak drut .
drodzy userzy! mam do was goraca prosbe... czy mozecie nie pisac ze ja mam ZA DALEKO?? nigdy tak nie bedzie ze wszyscy beda miec blisko.
a cala frajda na jezdzeniu tak doskonalym pojazdem jest wiec nawet jesli ktos ma dalej to do niczego zlego to nie prowadzi! poprostu bedzie na spot jechal swym pojazdem dluzej (czytaj dluzej bedzie mial frajde)
R25: 2,2/2,5 TX/V6Turbo J7T/Z7U B29E/B29G 86?/90
Wysłany: 2006-02-18, 18:16
Co prawda sa jeszcze koszty... ale powiedzmy sobie tak szczerze, ze nie spotykamy sie co tydzien i raz na jakis czas powinno sie udac wiecej czynnika napedowego wlac do samochodu:)
Jak cos to odkladajcie do skarbonki codziennie zlotowke i sprawa zalatwiona:)
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
luzik arbuzik juz tak nie bede pisac z tym ze jest jedna sprawa bede konczyc prace o godzinie 14:00 o tej godzinie tez jest zbiorka wiec mam pytanko do ktorej bedziecie tam czekac na wszystkich, a druga sprawa to czy kolega z Łaska bedzie tez smigac tam na 14:00 czy by poczekal na mnie tak bysmy sie spikneli i najwyzej smigneli juz na miejsce spotu chyba ze nie bedzie mu sie chcialo to sam jakos trafie najwyzej bede do was dzwonic
[ Dodano: 2006-02-18, 22:37 ]
z tego co widzialem na mapce to bym byl za tymi blotami zreszta duza rzesza z was zachwala ta miejscowke, dobrze tez by bylo jakby znajdowaly sie tam jakies domki zeby mozna sobie tam kimke przywalic oczywiscie jak spot bedzie trwal do niedzieli
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Z tym kimaniem to chyba lipa(z tego co wiem) a sorry no tak masz problem bo tak długo chyba nie bedziemy czekać, wiec dogadaj sie z kolegą z Łasku, jezeli nie to mapa i telefon bedzie musiała ci wystarczyć
Panowie trzyajmy sie tematu bo teraz to ja już wogóle nie wiem o czym Wy mi tu piszecie... zrobilo się 100 wątków... o spocie łódzkim zapraszam do tamtego tematu...! wiosenny tutaj...!
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
wiec takie mam pytanie, ktorego jest spot lodzki a ktorego wiosenny bo widzialem tylko jedna date 1 kwietnia czyli ktory to spot
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
oki to juz czaje ale prosba wiecej juz nic w tym watku nie piszcie o innych spotach bo faktycznie mozna sie zakrecic jak tampon w P#$$#@E
Ostatnio zmieniony przez Goalkeper 2006-02-22, 18:57, w całości zmieniany 1 raz
http://www.renault25.eu/v...er=asc&start=45 No ja z tych zdjęc zobaczylem jeszcze jeden mankament dotyczący wiosennego spotu... mianowicie gdzie tam postawic namiot i czuc sie do tego bezpiecznie? To miejsce jest bardziej pod ludzi, rodzinki które przyjeżdzają na dzień posiedziec sobie...
R25: 2,2/2,5 TX/V6Turbo J7T/Z7U B29E/B29G 86?/90
Wysłany: 2006-02-22, 17:34
Sluchajcie jak zrobi sie troche cieplej to podjade i zrobie zdjecia Kozienic...bo tam moznaby bylo wynajac domki obok siebie dwa, czy trzy, muzyke wlaczyc, samochody obok zaparkowane beda bezpieczne, my tez, ognisko zapalic... tu sa ceny, no tak jak mowie, bedzie troche blizej zlotu to przedstawie dokumentacje
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
No dobra to ja dodam jeszcze jedno miejsce mianowicie pojezierze łęczyńsko-włodawskie... bardzo fajny klimacik... jezior do bólu i ciut ciut... fajna spokojna atmosferka... przy dobrym wietrze moze uda sie mi sie załatwic znajomego działke z domkiem ....
tak wogóle to piszcie cos bo temat zamarł.... moze cos z datą????
ooo! to jest dobry pomysl byle z daleka od jeziora bialego bo tam juz takie tlumy ze nawet koca nie ma gdzie rozlozyc... co do daty to nie wiem ale grunt zeby bylo juz w miare cieplo ale tez zeby nie blylo zbyt blisko terminu borek zeby bylo wiecej czasu na organizacje funduszy na oba wyjazdy
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum