no tak! okuninka jest zbyt zapelniona wiosna i latem ale ale....zaraz resta bedzie narzekac ze ma ( i slusznie tym razem) za daleko!
moze gdziec bardziej na polnocy?? okolice Brodnicy??? a moze zalew Zegrzynski??
lub inne tereny w centralnej Polsce
ruska ukraina no dzięki po srodku polski czy moze po srodku tych ktorzy chca przyjechac na ten spot? bo to drobna taka roznica jest:) wiem ze to nei ejst po zadnym srodku a tylko to ejst propozycja...
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
a moze zapytajmy kto by chcial przyjechac??
rozumiem ze jest to KOnrad Twoja propozycja.... poddamy ja glosowaniu jak sie pojawi cos jeszcze
mi tam pasuje nawet i sama ukraina ale nie chce byc na spocie sam
hmm to chyba powinno być pytanie zadane za samym początku tego tematu... bo widome jak to jest u nas z obecnością na spotach....(raczej zlotach bo to one juz ogolnopolskie bardziej są)
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Ja się mogę postarać zorganizować jesienny spot. Bo w Nałęczu ma być wiele ciekawych rzeczy otworzonych w tym sezonie, park linowy strzelnica, loty balonem itd. Więc kandydatura Nałęczowa wymieniona gdzieś na początku zostaje wycofana i przełożona na jesień, wczesne lato.
mam pomysl! moze zaniechajmy pisania postow w tym dziale do spotu internetowego ktory jak co miesiac odbedzie sie na naszym forum w najblizszy czwartek o godzinie 20:15....bedziemy mieli wszyscy czas na przypomnienie sobie super miejscowki z lokalizacja w miare mozliwosci tak by pasowalo prawie kazdemu
dziekuje
a moze ktos slyszal o miejscowosci Tręby kolo Budzislawia koscielnego i wilczyna ?? kawalek za koninem ?? bardzo fajne jeziorko polodowcowe i osrodeczek z domkami
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
no postaram sie o jakies zdjecia ale to bede musial sie qmpeli zapytac bo ona ma tam dzialke niedaleko tego osrodka
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
R25: 2,2/2,5 TX/V6Turbo J7T/Z7U B29E/B29G 86?/90
Wysłany: 2006-03-03, 15:25
jejku jejku wyczytalem tam ze organizuja takie mini zawody lucznicze... prosze prosze niech bedzie zlot wlasnie tam:) Jak ja dawno luku w reku nie trzymalem... az lezka sie kreci w oku:)
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum