Mam lepsze zdjecie takiej Reni. Przyniosę w poniedzialek razem z obiecanymi zdjęciami ze Zgniłych Błot latem. Wydaje mi sie że to tak jak z tymi R 24 kombi - ktos to sam robił. Chociaz na zdjęciu jest buda ph I - moze cos wtedy eksperymentowali?
[ Dodano: 2006-03-03, 07:34 ]
jak czytałem po napisaniu to było ok a teraz patrzę z R 25 zrobiło sie R 24 ????
Ostatnio zmieniony przez Adam 2009-12-27, 13:37, w całości zmieniany 1 raz
ja tez nie mam fotki ale kiedys moj sasiad po 15 latach w USA sprowadzil sie do Polski i przywiozl taki wlasnie pojazd! do dzis pamietam bo mial ruziowy kolor! ffuuuuuu
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
szczerze to to kombi wyglada ochydnie juz lepiej sie prezentuje r21 nevada kombi w r25 to kalectwo klasyki moim zdaniem
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum