....ot to panowie
Ja sam na przykład swaego czasu dożo pisałem , zeczy mam nadzieje pomocnych dla innych, oraz pytałem o żeczy mi pomocne. Dużo tematów mnei interesujących było bardzo rozwiniętych. w tym momencie piisze dużo mniej bo po prostu nie lubie pisac na siłe.
Brawo Fizyk brawo podkarpacie, dobrze że jesteś wysoko w klubie chodź jeden z podkarpacia zaszedł tak daleko
Dziś awansowałem z początkującego do sympatyka co mnie po moich ostatnich postach zdziwko walnęło że mnie wogóle zostawili.
Ale dobre niech będzie, bo zanim napisze jakiekolwiek posty to na nastepny awans przyjdzie mi baaardzo długo czekać bo jak powiedziałem wróce dopiero gdy ten prawy..... wiecie no nie
Robotek! ja bym nie traktowal tego w kategoriach awansu.
poprostu jesli jestes i czujesz ze masz chec cos sensownego pisac to znajdziesz tu zawsze bratnia dusze!
No i wyglądasz Robotek na sympatyka R25, a to raczej kwestia nie zasług, a tego co w duszy gra.
Jak więc widzisz, klub nasz nie ocieka jadem i mam nadzieję, że tak zostanie na wieki wieków. A ten .... no wiesz co mam na myśli , to już po prostu live.
Cieszymy się w każdym razie, że mimo obietnic, nadal tu wpadasz.
Wysłany: 2006-02-24, 21:54
A bo to tylko i wyłącznie ze względu na moją Renię jestem no ! a nie ścierpiał bym tego no prawego bo sam prowadze forum i chrzani mi się ale specjalnie pod forum reni zamontowałem Opere a tu moge ze prawie do bólu czyścić prawy .....
tak sobie tutaj czytam o tych waszych postach ile wam brakuje zeby byc w klubie i sobie mysle ze jakby tutaj bylo tak jak na ircu to bym mial nie zle statystyki kiedys u siebie w miescie na naszym kanale bylem na 4 miejscu 430 tys slow w ciagu pol roku nie liczac tych rozmow na privach
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum