Miałem napisać o tym już wcześniej ale jakos brakowało chęci bo czas był... wiec pisze teraz... Ostatnio pomyślałem sobie zeby rozszerzyc nasze forum o dodatkowy dział dla samochodów safrane i velsatis... w koncu to sa mlodsze siostry( moze "mniej udane" ale zawsze) Co Wy na to?
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
juz widze jak tu wala wlasciciele vel satisow ktorych ja osobiscie jestem fanem ale safranki??
czemu nie...
w kwestii organizacyjnej forum to sie musi Tombog wypowiedziec jak to widzi
Równie dobrze mogę zrobić kolejne forum www.safrane.plm11.pl
Na poważnie to nie widzę problemu, jeśli ktoś wymyśli jak to zrobić i mi się spodoba pomysł
Ja mam inny pomysł... forum podzielic na 4 głowne działy: Renault 25, Safrane no i ten velsatis a czwart do HP czyli dla wszystkich... no i jesli jest taka mozliwosc... to nasze forum pozstawic takie jak jest a dotamtych dorobic działy tematyczne... jesli da rade...
Nie ma takiej możliwości. R25 to podstawa, a dla reszty można zrobić osobny dział o nazwie np. RODZINKA i tam dopiero podział na konkrety.
Tak mi właśnie wpadło do głowy.
Sory, ale nie widzę za bardzo podstaw do łączenia tych aut. Jedyne co je łączy to flagowość. Bardziej już pasuje tu ESPACE.
a moze byc i espace również...ok osobny dzial rodzinka...hmm ale pytanie kto sie domysli ze u nas jest taki dział...a co jeszcze wazne co w nim jest... no trudno jak nie tak to inaczej... to co napisalem wczesniej to tylko byl taki moj pomysl jak to bedzie to widze ze zalezy tylko od Ciebie
Uważam że nie ma sensu wiązać klubu Renault 25 z innymi markami renault, zrobi się z tego "masło maślane", moim zdaniem Tombog stworzył jedyne i w swoim rodzaju forum i tego należy się trzymać, broń boże nie neguję innych braci i sióstr Renault 25 i szacunek dla pozostałych "odmian" renault posiadam ale to już nie było to "FORUM",
pozdrawiam wszystkich i jak by co to mnie poprawcie
tombog ma rację. R25 to podstawa, a różnorodność wersji silnikowych i wyposażenia jest wystarczająco duża, aby było o czym czytać.
a pokrewieństwo techniczne espace może być osobno uhonorowane.
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
A ja napiszę tak:
Niech sympatycy innych stworzą swoje forum, oparte na zacięciu i uporowi paru osób i wtedy nawiążemy współpracę, a nie dawać gotowe wszystko na talerzu. Nie widzę naszego interesu w tym, a gdy mają jakiś problem to i tak mogą śmiało pisać u nas, było parę takich przypadków i nikt z kwitkiem nie odszedł
A ja powiem tak. Mam kolegę, który ma Safranke i kiedyś się pytał czy nie mógłby się w jakiś sposób przyłączyć do naszego szanownego grona. Jak się widze z nim to zawsze chociasz usiądzie w super limuzynie, jest fanem i nigdy nie powiedział nic złego na nasze kochane autka. Więc myśle sobie tak : stwórzmy możeeeeee dział przyjaciele klubu, oni mogą mieć ciekawe kontakty a i my możemy im pomóc w trudnych sytuacjach......
zrobicie jak......
_________________ Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...
wiecie uwazam ze zamieszanie jest niepotrzebne
przeciesz jakis wlascisciel safrane moize chyba sie zarejestrowac do naszego forum i w nim uczestniczyc i ja nie widze prblemów
po co specjalne działy itd..?
pozdrawiam
Panowie,
Nasze forum to jak by fan klub, jeżeli ktoś kibicuje to czemu nie.
Nie robił bym żadnych osobnych działów. W historii forum ktoś już zadawał pytanka dot safrana i nie było z tym żadnych problemów.
Myślę że powinniśmy zostać przy 25. Jak ktoś chce zawsze może się zarejstrować i nawet jeździć na spoty (przynajmniej ja nie widzę żadnych przeciwwskazań).
Wydaje mi się że zależy to od ludzia. My jesteśmy fajni ludziowie a fajni lubią fajnych.
Nawet jak na spocie ktoś przyjedzie młodszą siostrą to miło będzie rzucić okiem co polepszono a co spi...ono.
Ogólnie uważam że forum powinniśmy zostawić jak jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum