Wysłany: 2006-03-16, 16:44 Kontrolka od czujnika minimalnego stanu plynu spryskiwaczy
Takie pytanko odnosnie kontrolki i czujnmika z tematu, chodzi o to czy w kazdej wersji takowy zestawik byl, bo jak mi braknie plynu a zdarzalo sie to nie raz to nic na desce sie nie zapalilo. Jezeli miala je kazda wersja R25 to jak moge sie dostac do tego czujnika ?
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
R25: MB S124 200TE 1991r.
Imię: messi Pomógł: 3 razy Wiek: 39 Dołączył: 08 Sie 2005 Posty: 2031 Skąd: LSW
Wysłany: 2006-03-16, 18:15
Nie wiem czy było w każdej wersji... ale wydaje mi się, że to jest jedna z tych rzeczy w reni co są zbędne... jak zabraknie to nie psika i tak trzeba dolać
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
i tu jest zagwozdka! w wersji TI ktora kiedys mialem zapalala sie kontrolka a w BACCARZE nie a czemu??
kiedys mnie to denerwowalo ze mi sie cos swieci! z perspektywy czasu jestem zadowolony ze tego nie mam
R25: Turbo-DX B290 '91
Imię: Renia Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 24 Maj 2005 Posty: 1076 Skąd: Siedlce
Wysłany: 2006-03-16, 18:24
Ja mam prawie golaska i takowy czujnik posiadam jednak ma on w zwyczaju sie zacinac i albo wogole sie nie zaswiecal albo sie blokuje i swieci sie non stop Zadko kiedy dziala jak powinien.
Dostaniesz sie do niego odkrecajac pierscien plastikowy wokol wlewu plynu, bez problemu sie dostaniesz do niego bez zdejmowania kola lub nadkola (ewentualnie skrec kola zeby bylo wiecej miejsca)
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
ok dzieki to jutro pogrzebie a jak nie bedzie chcialo dzialac to bede sie cieszyl z tego tak jak wy
[ Dodano: 2006-03-20, 12:59 ]
dostalem sie do tego czujnika i wtyczka byla odlaczona poza tym jeden konektor byl zasniedzialy chcialem go wyjac z wtyczki i sie urwal mam nadzieje ze jak zaloze to bedzie cykac bo nie mam pewnosci czy czujnik jest sprawny
[ Dodano: 2006-03-20, 15:33 ]
czujnik dziala i kontrolka tez ladnie swieci wiec zulus dzieki za pomoc w zlokalizowaniu czujniczka
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Ostatnio zmieniony przez Tombog 2006-03-21, 11:31, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum