Urwanie głowy z tym życiem , Chyba wezmę wolne
Mam prośbę do wszystkich rozrywkowych ludzi na forum, aby podawali ciekawe propozycje na nazwy rang.
Dla niewtajemniczonych, rangi to ten opis pod nickiem. Uzależniony jest od liczby postów, co powoduje przynależność do odpowiedniej grupy forumowiczów.
Niestety z braku czasu zaprzestałem rozwoju tychże i teraz najwyższa ranga to starszy starszak.
Chciałbym całkiem zmienić nazwy na mniej oficjalne i bardziej rozrywkowe, a jednocześnie oddające sedno tematu.
R25-maister
pierwszak
przedszkolak
obeznaniec
wtajemniczony
farfelkugel
VeniReno
VidiReno
ViciReno
(veni vidi vici ...czy jakoś tak... przybyłem zobaczyłem zwyciężyłem )
RenoFanatyk
RenoFaszysta
A tak mi jakoś się podoba ja mogę być RenoFanatykiem albo RenoFaszystą
_________________ Swoimi wypowiedziami nie zamierzam nikogo obrazic. Pamiętaj jednak, że mam prawo do własnego zdania i zamierzam je wyrażac publicznie. Jeśli Ci się nie podoba nie musisz wcale go czytac.
Dla ułatwienia dodam, że jest siedem znaczków szarych do zdobycia, potem są niebieskie i na końcu czerwone.
Są na razie 4 grupy ogólnodostępne, a w każdej 4 rangi. Każda kolejna ranga to 10 napisanych postów.
Tak więc na grupę przypadają 4 rangi.
Jeśli komuś mało kolorowych znaczków to dorobimy kolejne ( żółte, pomarańczowe itd. ), byle pomysłów starczyło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum