Dyskusja nad jak to nazwał Kolega Tombog mega zlotem fanatyk 2006 ostatnie dodałem cos od siebie:) Letni, kilka dni... brzmi świetnie...i że to termin wakacyjny więc nikt nie powinien sie wykrecac ze mu za daleko i inne tego typu:P (gaz do lata bedzie kosztował 1,70 wczoraj rozmawialem z Leszkiem B a potem jeszcze dał mi cynk Kulczyk)
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
popieram spot letni wiadomo ciepełko a koszty mozna pomniejszyc bo i zanocowac mozna pod namiotem.No i jestem za zorganizowaniem gdzies w poblizu moich okolic.a latem, jeszcze tu niema takiego tłoku jak w miejscowosciach typowo wczasowych.Mysle ze lipiec był by jak najbardziej wskazany.jak bedzie to w innym miejscu tez sie nato pisze.
A jeśli już mowa o urokach lata to proponuję wybrać się na północ-nad jeziora.
Pojezierze Drawsko-Pomorskie lub Kaszuby.
Kaszuby hmm cudownie, a może Medyka lub Murmańsk. Latem tam też jest pięknie.
Skąd Wy te pomysły na zloty bierzecie ?
Jeśli ktoś mieszka okolice Wawy to może sobie pozwolić na taki wyjazd.
Ale jak ktoś jest z drugiego końca Polski
Najlepszym rozwiązaniem jest Polska centralna, wtedy inni mogą sobie pozwolić na wyjazd.
Ja też bym sie skusił na letni zlot gdzieś w centrum Polski.
A wydając 200 zł na dojazd na Kaszuby to juz wolę nowy lakier Reni kupić
A może w góry... proponuję Bełchatów usypali piękne hałdy szlaki i żużla tak tam romantycznie
_________________ Swoimi wypowiedziami nie zamierzam nikogo obrazic. Pamiętaj jednak, że mam prawo do własnego zdania i zamierzam je wyrażac publicznie. Jeśli Ci się nie podoba nie musisz wcale go czytac.
hmm o ile mnie pamiec nie myli jakos 1 kwietnia byl taki mini zlocik mozna to nazwać... jakos nikt z południa sie nie pofatygował....chyba tez a za daleko...ale ok...
krk800 napisał/a:
wydając 200 zł na dojazd na Kaszuby
przesadzasz... pozatym do wakacji mozna sporo odłożyć
krk800 napisał/a:
A może w góry...
A żebyś wiedział ja bardzo chętnie...tylko jakoś nikt tego jeszcze nie zaproponował... może krk800 musisz się częściej udzielać...
Taaaaaa, 1 kwietnia był jakiś spot, koło Łodzi chyba, czy jakoś tak
Niestety, jak zwykle nikt z Moskwy nie przyjechał
Zapewne każdy sobie jakoś organizuje wakacje. Jedni w Alpach, inni na Majorce, a jeszcze inni np. na Kaszubach, lub Bałtykiem. Jesli ktoś nas zaszczyci swoją obecnością, to będzie nam miło.
Były już lokalne spoty w Warszawie, Kazimierzu, Żabieńcu (ponad lokalny), Łodzi. Nic nie stoi na przeszkodzie zorganizować w górach . Tylko czy to ja mam organizować lokalny spot w Krakowie, Szczecinie, Olsztynie, itp ?
Na 1 dniowe spoty regionalne nikt Cię siłą nie ciągnie a zloty ogólnopolskie nie są co 2 tygodnie i myślę że raz na rok to chyba każdy jest w stanie się poświęcić i przyturlać choćby i z Ustrzyków Górnych .
Mnie przykładowo na spocie łódzkim się teraz bardzo podobało i tak sobie kombinuję że na czerwcowy zlot PIKURa w Cesarce też pojadę bo wiem że będzie tam całkiem spora "frakcja R25", jak już się wszyscy namyślą gdzie będzie ten nasz letni to pewnie też będę jechał . Morał z tej całej mojej pisaniny jest taki że dla chcącego... .
Pozdrawiam.
Ja tez sie pisze na jakis dluzszy zlocik letni. Kaszuby? Czemu nie... Zatankuje do pelna ruskiego ON i moge jechac Inne lokalizacje tez oczywiscie wchodza w gre. Proponuje cos na przelomie lipca i sierpnia.
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
no wlasnie! proponuje juz dac spokoj koledze KRK800
jesli ktos nie moze wydac 200 pln na paliwo to trudno!
widocznie sa zeczy wazniejsze a wszystkich nie uszczesliwimy...
Jak juz ktos slusznie napisal dla chcacego nic trudnego.
proponuje zeby juz teraz obejzec dokladnie kalendarz i uczciwie sobie odpowiedziec na pytanie kiedy mi pasuje co bede robil w lato zeby nie bylo jak zwykle odwolywania w ostatniej chwili z okazji zlamania paznokcia czy czegos takiego.zacząć juz teraz zbierac fundusze a napewno uda nam sie zebrac wieksza ekipą
i to tyle...
teraz proponowal bym sie skupic tylko i wylacznie na miejscu oraz czasie naszego letniego spotu....
jesli znacie jakies fajne miejsca nie koniecznie na kaszubach ale i w centralnej Polsce to opiszcie je tutaj a te najciekawsze moim skromnym zdaniem odwiedze,sfotografuje i razem cos ustalimy
ja proponuje pojezierze BRODNICKIE....
poszukam troche to zapodam jakies linki
a moze by tak pojechac zagranice i dorobic troche .ja jezdze do szwecji na jagody jak sie dobrze trafi to mozna z tamtad wrucic z jakas dodatkowa gotowką.ale bysmy zrobili tam sensacje bo tam takich renatek jak nasze jest jak na lekarstwo.wogule zadnej niewidziałem.
maveras, bardzo ciekawa propozycja tylko zeby tam pojechac ta te "jagody" no to trzeba sie dogadac z jakims pracodawca...dlatego mysle ze to bardzo hmm orginalny bardzo pomysł jest... ale....dla chcacych...noł problem
Maveras-pomysł jest niezły.Ale ja już widzę nagłówki w szwedzkich gazetach-a z tym związane wizyty policji- o ludziach z Polski , którzy tu sobie zrobili zlot R25
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
no wiec tak!
zwracam sie z uprzejma prosba do was drodzy uzytkownicy zebyscie podawali tu linki ew namiary na osrodki w ktorych mogli bysmy zorganizowac spot letni.
zalezy mi na tym zeby kazdy ten spot pamietal do konca zycia i prosze o powage...
dla przypomnienia spot letni mial byc w zamysle spotem GLOWNYM na ktory przyjezdzaja wszyscy klubowicze i milosnicy renault 25 z calego kraju.
z racji polozenia geograficznego naszej pieknej ojczyzny oczywiscie spot powinien odbyc sie gdzies po srodku coby dac szanse na dojazd kazdemu kto zechce....
jednoczesnie prosze o nie dodawanie linkow typu bieszczady,krym,swinoujscie,medyka,suwalki i inne.
TYLKO I WYLACZNIE srodek geograficzny Polski
moja nastepna prosba o nie spamowanie i wypowiadabnie sie tylko na temat...
moderatora prosze o natychmiastowe wywalanie postow niezgodnych z trescia....
nastepny temat to czas...
wstepnie ustatlilismy koniec lipca i z racji wakacji juz teraz trzeba sie bedzie zajac zabukowaniem terminu!
PROPONUJE WEEKEND 22-23 lipec lub nastepny 29-30 lipiec
na wasze linki czekam do konca swiat wielkiej nocy...potem objezdzam moim zdaniem najciekawsze propozycje,obfotografuje i poddaje je glosowaniu....
propozycje w kwsetiach formalnych lub inne poprosze tylko na PRIV
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum