na ostatnim spocie internetowym powrocil temat gadzetow.....
zobligowalem sie do produkcji kubkow podkladek pod tablice rejestracyjne oraz zorientowania w temacie koszulek...
jesli macie jakies konkretne pomysly to piszcie
bez spamu oczywiscie...
Koszuli... najlepiej jasne z przodu na pierci logo.... na plecach... adres
Kubki... logo tylko wystraczy... kolor nie gra roli...]
Podkładki... kolor ...hmmm stalowy...a nawet mi to bez różnicy... i myśle że tam tylko napis sam... bo logo to bez sensu..
Takie moje typowania
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
koszulki muszą być takie by chłopaków z uczelni nie wyrzucili jak będą szpanować
ale tak na poważnie to może trzymać się kolorów takich jak na banerze???
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Zdecydoanie polo, najlepiej dwa kolory czrny i granatowy na piersi logo , a adres na plecach tez może być logo dobrzebyłoby żeby pokrywało sie z naklejkami podkładki to zwykłe plastikowe z naklejka, wzór na niej może taki jak na smyczy, a kubki to nie gra roli
Panowie a kto jest odpowiedzialny za podkładki pod tablicę,chciałbym się zaoferować mój wój weszedł w masową produkcję takich rzeczy tylko nie wiem co z sitodrukiem plastiku
Panowie a kto jest odpowiedzialny za podkładki pod tablicę,chciałbym się zaoferować mój wój weszedł w masową produkcję takich rzeczy tylko nie wiem co z sitodrukiem plastiku
już odpowiadam... Senior Blondas....... ale oferować może nam wszystkim:D
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum