Pamiętajcie o zniżce 70% w pzu dla aut 25 letnich i starszych
http://www.pzm.pl/pojazdy-zabytkowe/pzu
Trzeba się zapisać do wybranego automobilklubu
Jeden z użytkowników forum 19stki zgłaszał że zniżki się łączą
http://renault19.pl/forum...5452&rowstart=0
Ostatnio osobiście odwiedziłem agenta pzu. 24 lata, jeszcze brak zniżek ale uwzględniona ta zniżka 70% i z ~2900zł spada wtedy na ~850zł.
mi wyszło w link4 484 zł z tego co zaproponowali w liście a mysle ze to dobra cena jak za ich propozycje. bede walczyl z psu z tymi dodatkowymi znizkami
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
R25: 2.o TXi 1991, 2.1TD 1989.Ford T
Wiek: 71 Dołączył: 31 Maj 2016 Posty: 117 Skąd: Wrocław -Wałbrzych
Wysłany: 2016-12-21, 16:53
Dzwoniłem do gościa/tel. dostałem od Adama/....kto ma auto powyżej 25-u lat , śmiało może zawierać u niego Polisę. Faktycznie tanio. Mój kolega /z PZU/ powiedział , że on nic o tym nie wie.Trudno , nie chce zarabiać jego sprawa.
A ja pozostałem w Linku i na obecny okres od 20 marca 2017-19marca 2018 jednorazowa składka wyniosła 305 zł a w rozłożeniu na 4 raty -351,88 zł .Kwartalna składka 87,90 a w zeszłym okresie płaciłem kwartalnie 88,51 zł .
-------------------------------------------------------
Przed rozmową ze mną skontaktuj się z lekarzą lub farmaceutem
ja za moją 2,2 dostałem własnie od Link4 propozycję na 1127 zł w rozbiciu na 2 raty
zapisałem się do stowarzyszenia MMH, stając się jednocześnie członkiem PZMot. - składka 100 zł. Przypominam, że mam dwa auta czyli już mi się rozłożyło po 50 zł na auto
zobaczymy co ugram z PZU w temacie 70%
Adam, wrzucam na forum telefon od mojego agenta który załatwia te zniżki. Również korespondencyjnie: 509'332'636 (p. Sebastian). Można dzwonić i pytać o wyceny
Skorpion, wyjściowo masz komplet zniżek za bezszkodowość (60%/70%)?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum