Maciek z okolic zalewu Zegrzyńskiego - R25 V6 2,7 - składka 506 zł za cały rok
Ja z Łodzi (gdzie nawet bieganie psom szkodzi) - R25 4 cyl. 2,2 - 536 zł za cały rok
Ubezpieczone w PZU z 70% zniżką za auto ponad 25 letnie
[ Dodano: 2017-04-26, 20:12 ]
Busiek napisał/a:
Jak Ty to robisz, że masz taką niską składkę?!
ja Ci to Busiek powiem jak. Link4 przebiło ofertę PZU. Nie dość, że składka 519 zł na rok to nadal zachowałem ochronę szyb i lawetę w przypadku przebicia opon. NEGOCJUJE SIĘ !!
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
cały problem w tym, że nie mogę zawalczyć w PZU o te wyjściowe 70% zniżki. W dokumentach mam, że to składak z rokiem produkcji 1997
zapomniałem tez o przeglądzie, dziś mam ostatni dzień
Przyszło mi znowienie po nowym roku. Dalej PZU i karta PZM ( oplacałem ją ok 4 dni przed informacją o zerwaniu współpracy PZU / PZM). Rok temu płaciłem 275 zł, w tym, 16 zł więcej. Jak widać zniżkę uszanowali.
W necie jak liczyłem normalnie wychodziło ok 400 zł najtaniej. Auto na ojca bo nadal mam zwyżki za wiek... Eh.
Po rozmowie z kolegą i kilku artykułach, te nowe 'zniżki' to tani chwyt marketingowy
_________________ Skurczone R25 - jest R21 TXI J7R ... powoli do przodu ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum