Cóż, jeśli ilość domków to problem, nie ma co, bez odpowiedniej ilości ludzi nie ma co się zabierac. Poza tym, to naprawde słabe, że niektórzy nie mogą napisać zwykłego TAK lub NIE, jeśli chodzi o zlot.
_________________ "Gdy ktoś staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem" - Hunter S. Thompson
R25: 2.o TXi 1991, 2.1TD 1989.Ford T
Wiek: 71 Dołączył: 31 Maj 2016 Posty: 117 Skąd: Wrocław -Wałbrzych
Wysłany: 2017-06-18, 21:41
To się narobiło. Faktycznie w końcu jedziemy na 2 lub 3 dni i to chyba nie jest wielki problem się wyrwać z domu od swojej kobiety. nie jestesmy już nowożeńcami ,żeby tęsknić za tym szczęściem. .....a Busiek najwyżej postawi zdjęcie swojej lubej na stoliku nocnym i jakoś przeżyje
Ja muszę zrezygnować, całe wakacje będę pracował w delegacji, także może być problem żeby się urwać
1. Adam - 2 osoby
2. Formel - 2 osoby (być może i 2 auta)
3. Mirek - 1 osoba/ i może Pan Edzio, jak go nikt nie będzie chciał to muszę go zabrać . Spać będzie w aucie
4. Busiek - 1 osoba
5. Marcin Boroński - 2 osoby
6. Tomala - 1 osoba
7. Piotr Baccara - 2 osoby
8. Konrado - 2 osoby (może więcej)
R25: Renault Espace II
Wysłany: 2017-06-29, 19:15
1. Adam - 2 osoby
2. Formel - 2 osoby (być może i 2 auta)
3. Mirek - 1 osoba/ i może Pan Edzio, jak go nikt nie będzie chciał to muszę go zabrać . Spać będzie w aucie
4. Busiek - 1 osoba
5. Marcin Boroński - 2 osoby
6. Tomala - 1 osoba
7. Piotr Baccara - 2 osoby
8. Konrado - 2 osoby (może więcej)
9. Rafimali -1 osoba
Mam dziwne pytania, czy zlot jest aktualny, czy się odbędzie i czy na pewno w Grudziądzu. Odpowiedź na wszystkie te pytanie brzmi oczywiście TAK.
Troszkę w tym mojej winy. W czerwcu wybrałem się do Grudziądza, żeby obejrzeć wszystko "pańskim okiem". Rolę przewodnika pełnił Grześ ($Skorpion$). Obejrzałem, zrobiłem parę zdjęć i ..... no właśnie i nic. Postaram się niniejszym tekstem to nadrobić.
Oto więc miejsce naszego zakwaterowania. Domki są na terenie MegaParku mają jednak dodatkowy, wygodny wjazd
samo miasteczko wygląda mniej więcej tak
jest się gdzie stołować. To tylko jeden z kilku wyszynków
tuż obok dostęp do wody i plaży. Jest ona płatna
zarówno na miejscu zakwaterowania jak i w samym Grudziądzu jest co oglądać. Wisła, mosty, spichrze, marina, a nawet piramidy
Druga wersja jest na fejsie i już poszła do druku z jeszcze małymi poprawkami /na nalepce dziennej w napisie jest dodana czarna obwódka ,która zwiększa czytelność
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum