-czy reklama MEGAPARK Kansas City na nalepce jest niezbędna i konieczna???
Może wystarczy zaznaczyć np. Grudziądz 2017 ???
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
czy reklama MEGAPARK Kansas City na nalepce jest niezbędna i konieczna???
to nie jest reklama - to jest oznaczenie miejsca zlotu - nie jest on w Grudziądzu tylko w MegaParku pod Grudziądzem. Po drugie nie wiem, kto tu kogo reklamuje - nalepka na 5 samochodach (jak tyle przyjedzie!! daj Boże) czy nasz zlot na ich stronie. Po trzecie podchodzą do nas z dużą dozą wyrozumiałości. Na trzy tygodnie przed zlotem nadal nie jestem pewien ile osób będzie, kto przyjedzie i ile tak naprawdę miejsc mam zarezerwować. Spokojnie miło i pozytywnie są nastawieni do naszego super organizacyjnego niezdecydowania. Amen
Ale.....gdyby R25 zjechało się dużo, dużo -to chyba domki są w stanie dostawić
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
po dwóch..
Właśnie zapowiedział się mój znajomy z Gdańska. Przyjechałby na jeden dzień, bez noclegu prawdopodobnie. Jeden szkopuł tylko - ma Safrane V6, stylizowaną na prezydencką. Mam nadzieję, że nie będzie problemu?
_________________ "Gdy ktoś staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem" - Hunter S. Thompson
Ironia oznacza cichą zgodę, więc przekazuje informacje
[ Dodano: 2017-07-27, 10:19 ]
Czy będą ogólnie chętni żeby którego dnia wyskoczyć na zamek w Kwidzynie lub Gniewie? Zastanawiam sie czy któregoś dnia nie zorganizować jakies ekspedycji, a chyba warto bo w okolicy jest sporo krzyżackich tworów.
_________________ "Gdy ktoś staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem" - Hunter S. Thompson
( Dzień Świra )
po dwóch..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum