Witam.
Ogień po ziemniaku powoli już ostyga więc postanowiłem zaproponować Wam temat odnośnie kalendarza na rok 2018.
Ostatnio nie udało się zebrać zdjęć i niestety nie mieliśmy kalendarza . Nie chciałbym, żeby to się powtórzyło w kolejnym roku i proszę Was o przesłanie swoich propozycji. Jeśli nie będzie ciekawych zdjęć (Adam postaraj się ) to razem z kolegą Tombogiem (liczę na jego pomoc choć jeszcze o tym nie wie ) coś wybierzemy ze swoich zbiorów .
Proszę o wrzucanie zdjęć w tym temat. Macie czas do końca października więc uważam, że czasu jest naprawdę sporo i jeśli ktoś będzie chciał to nawet może coś dodać z kategorii "Jesień".
Czekam na Was i na Wasze Renie
P.S
Prosiłbym Admina bądź Moderatora, jeśli to nie problem, o utworzenie w albumie specjalnego folderu.
W sensie, że wrzucając to do kalendarza będzie problem, w związku z tym, że nie ja jestem autorem zdjęcia? mogę to załatwić z twórcą zdjecia w razie czego, znam tych ludzi, bo jeżdżę z nimi na rajdy. Chociaz kto wie czy pozwolą wymazać "znak wodny".
_________________ "Gdy ktoś staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem" - Hunter S. Thompson
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum