_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Rok temu było podobnie i co?! Gówno z tego wyszło.
Jak chcecie się w to bawić to proszę, ale pretensje będziecie mieli znowu do wszystkich tylko nie do siebie. Powiedziałem, że się tym zajmę, a tu znowu mieszasz.
Kur.. z Wami to tak zawsze i później gówno z tego jest.
Ja w tym momencie już umywam ręce i prześlę tylko zdjęcia swojej Olimpijki i tyle.
Toć Busiek to robił wcześniej i chyba było dobrze nie
Wszystko było dobrze poza jakością wydruku. Nie bardzo rozumiem o co Busiek się obraził?! Chyba chodzi nam o to samo, czyli o najlepszą jakość?! Taką jak kiedyś. W nic nie chcę się bawić, nie mam zdolności plastycznych więc nawet bym się nie zabrał za projektowanie. Ale skoro Ty projektujesz kalendarz, to chyba nie chcesz, żeby kiepski wydruk zniszczył Twoje dzieło? To w czym ja mieszam?! Zaproponowałem też, że mogę się zająć dystrybucją, bo nie każdy ma czas pakować, adresować, iść na pocztę. Gdzie tu jest jakaś moja zła wola?
Eh...... Adamie w tamtym roku powiedziałem, że się zajmę i poproszę kolegę o zaprojektowanie itp.
Po jakimś czasie napisałeś, że będziesz rozmawiał z Tombogiem (wiemy, że facet jest zalatany itp.) i nic z tego nie wyszło. Na ścianach wisi dzisiaj kalendarz 2016, a nie 2017.
Doceniam to, że chcesz pomóc, ale patrząc na to co wyszło w tamtym roku zwyczajnie boję się, że i teraz będzie powtórka.
Dla mnie nie ma problemu możesz się tym zająć. Obraza nawet przez głowę mi nie przeszła, sorki jeśli to tak wygląda. Naprawdę chciałbym, żeby nie powtórzyło się to co było rok temu.
Jeśli jest ktoś kto to zrobi to proszę bardzo, nie mam nic przeciwko . Zwyczajnie ja będę miał mniej na głowie bo ostatnio to tylko praca i praca u mnie .
Postaram się wrzucić jeszcze kilka zdjęć i Was też o to proszę .
jeszcze raz powtarzam, że ja go nie zaprojektuję - jestem plastycznym antytalentem. Natomiast to co pisałem - bardzo chętnie
Busiek napisał/a:
Postaram się wrzucić jeszcze kilka zdjęć i Was też o to proszę
nie ma już na to czasu. Jak ktoś nie robił cały rok, to nie zrobi w listopadzie. Kalendarze powinny być gotowe i wysyłane w grudniu, wtedy jest pewność, że zawisną 1 stycznia na ścianie. Busiek wybieraj zdjęcia. Są te z zeszłego roku i obecnego. Wołaj tylko o przysłanie tych wybranych w pełnej rozdzielczości, Jak coś brakuje z konkretnej pory roku to wołaj - wyszukam i doślę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum