R25: 2.o TXi 1991, 2.1TD 1989.Ford T
Wiek: 71 Dołączył: 31 Maj 2016 Posty: 117 Skąd: Wrocław -Wałbrzych
Wysłany: 2017-10-28, 15:57 Może mały spot w listopadzie ....
Listopad to jeden z najbardziej nieciekawych miesięcy w roku. Dlatego może byłoby się warto spotkać na jakimś małym i szybkim spocie.. Mam na myśli Wrocław -Wałbrzych. Wiem ,że parę osób jest gotowa przyjechać i zwiedzić trochę okolice/ wiem też że Maciek nie lubi takich rzeczy, ale jego Pani lubi/. Termin to 17.18.19listopad...piątek to dla tych co chcą "łoic" ,żeby w niedzielę spokojnie pojechać do domu. Jeśli chodzi o miejsca noclegowe to parę osób może spać u mnie w Wałbrzychu, a oprócz tego mam jeszcze 4 miejsca we Wrocławiu/ dwa spania po dwie osoby, najlepiej pary/. O ile to komuś nie pasuje są jeszcze hotele i schroniska, ale myślę , że spanie nie jest najważniejsze, pod mostem nikt nie zostanie. Chętnych proszę o wpis na forum.
Chodzi o to ,żeby się spotkać w miłym gronie i powiedzmy "pogadać". Pozdrawiam.
Wcześniej termin był na 11 listopada i miał być powiązany....nazwijmy to z odzyskaniem niepodległości.
Ja na chwilę obecną nie mogę nic powiedzieć :/. Niestety praca na listopad się już zbiera i też mogę mieć różne wyjazdy :/. Ciężko na razie mi się określić
R25: 2.o TXi 1991, 2.1TD 1989.Ford T
Wiek: 71 Dołączył: 31 Maj 2016 Posty: 117 Skąd: Wrocław -Wałbrzych
Wysłany: 2017-11-12, 23:24
Spot ciągle aktualny...Konrado czekamy!!!!!Wsiadaj i przyjezdzaj z dziewczyną......wszystkiego nie wypiłem jeszcze.....w lodówce się chłodzi.
Poważnie wszyscy kto ma ochotę są mile widziani.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum