Witam .Co prawda to espace II ale kupiłem bo silniki i zawieszenie z R25 tam działa . Mam problem. Na dolnym wahaczu na tylnej tulei mam luz-oczywiście prawa strona-wahacz przód dolny
.Mam pytanie -zwalić obie? druga ledwo drgnie pod łomem?
Kupiłem Espaskę ale dawno temu a teraz mam kłopot co z tymi tulejami?. Czy tylko tylną bo ta z przodu nawet pod naciskiem łomu minimalnie ruch wykazuje(ba w R25 po 500 ooo dołu nie dotykałem) czy wymieniać obie?. Jeśli wymieniać to da radę pod domem? Odkręcić i przód i tył? Podtrzymać wahacz podnośnikiem od dołu?
R25: Baccara 2,9 V6
Imię: Rządówka Pomógł: 19 razy Wiek: 59 Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3687 Skąd: Łódź
Wysłany: 2017-04-05, 10:57
wymienić cały wahacz. Poszukać drugiego na szrocie, wymienić w nim tuleje na nowe i zamienić. Tuleje są dostępne, Renault25 też na szrotach nie brakuje
Przede wszystkim po skrzynie, jako towar najbardziej deficytowy. Trzeba będzie zrobić temat jak juz tam trafi, bo ja przykładowo też będe coś tam potrzebował.
Swoją drogą, ciekawe jak długo koleś utrzyma swoje "2500 i ani centa".
[ Dodano: 2017-04-05, 15:33 ]
Sorry, robie offtop. NIe odpowiadać
_________________ "Gdy ktoś staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem" - Hunter S. Thompson
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum