Oczywiście gazowe i olejowe mają inne numery , przy czym fabrycznie , do 25 nie zakładali gazowych ( a w zasadzie gazowo-olejowych) , chyba poza turbo, bo były po prostu dużo droższe
Dzięki Maćku, rozmawialiśmy o tym przez telefon i też mówiłem Ci dlaczego mam obawy przed kupnem tego co jest na necie. Wymontuję amory i zmierzę wysokość osadzenia talerzyka i wtedy zobaczymy co pasuje.
Po wymontowaniu i zmierzeniu wysokości osadzenia talerzyka, aby mieć absolutną pewność radzę jeszcze zasięgnąć konsultacji u babci klozetowej z Dworca Centralnego w Warszawie
Prawda jest też taka, że niektórych części po prostu nie da się zregenerować i dla zwiększenia żywotności lepiej po prostu wymienić na nowe.
Warto też wcześnie jeszcze oszacować koszta z tym związane, co można sprawdzić korzystając z Allegro bądź bez ich pośrednictwa czyli w hurtowniach z częściami np tutaj: https://motoszef.pl/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum