R25: 2,2/2,5 TX/V6Turbo J7T/Z7U B29E/B29G 86?/90
Wysłany: 2018-11-20, 02:14 Szukam Reni na wypasie:)
Hej.
Wypadlem "nieco" z obiegu... powiedzcie mi kto tutaj ma najlepiej zachowana Renie?
Najlepiej jakas Baccare, Turbo, a moze jakis unikat typu limuzyna???
Ktos cos?
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
R25: 2.o TXi 1991, 2.1TD 1989.Ford T
Wiek: 71 Dołączył: 31 Maj 2016 Posty: 117 Skąd: Wrocław -Wałbrzych
Wysłany: 2018-11-20, 23:36
Szopen powiem Ci szczerze , ciężko o Renię w dobrym stanie, wszystkie mają swoje lata. Jeśli jest jakaś zadbana to okupiona ciężką pracą...i watpię , żeby ktoś chciał to sprzedać. Owszem są w ogłoszeniach, ale przeważnie nie Baccary i nie turbo. Jeśli coś kupisz musisz się liczyć z jakimś wkładem finansowym ....
Wysłany: 2018-11-21, 13:52
ta bacara to chyba juz wiem?z tym wielkim kutasem i olbrzymimi jajami wygrawerowanymi gwozdziem na przedniej masce..?ale to nie bacara,kwity były na cos innego jezeli dobrze pamietam...?
Moja V6 Turbo Ph1 jest u mojego brata, juz odrestaurowana w 90% i prawie zarejestrowana, takze temat zamkniety. W grudniu odświeżę księge wozu z nią związaną. Co do Lloydowskiej Baccary, to nie chce sie za dużo za niego wypowiadać, ale po pierwsze to oryginalna Baccara, do tego w manualu, a po drugie to penis owszem, był na masce i nawet winnego ostatnio znalazłem.
_________________ "Gdy ktoś staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem" - Hunter S. Thompson
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum