Witam .
Kalendarz 2019 r. jest już prawie gotowy i nie tracąc czasu możemy już złożyć zamówienia .
Cena kalendarza przy zamówieniu min. 20 szt. wynosi 35 zł. Jeśli będzie ich mniej to niestety cena wzrasta do 45 zł. Jeśli zamówimy znaczą ilość to będę się jeszcze targował i może uda się ugrać kilka groszy . Wysyłka pewnie została taka sama jak w tamtym roku i wynosi 15 zł.
Podsumowując: 35 zł jeden kalendarz + 15 zł wysyłka = 50 zł.
Mój tato obecnie pracuje w Łodzi i jeśli ktoś będzie chciał to może zabrać kilka sztuk więc koszt wysyłki odpada. Ja dwa razy w miesiącu jestem we Wrocławiu więc też mogę komuś przekazać.
Na razie mam tylko okładkę kalendarza, ale dzisiaj powinienem mieć cały projekt . Mam nadzieję, że się Wam podoba .
Lista:
1. Busiek - 3 szt.
Ostatnio zmieniony przez Konrado 2019-01-07, 10:04, w całości zmieniany 1 raz
Lista:
1. Busiek - 3 szt.
2. Adam - 4 szt.
3. Śmietan - 1 szt (??)
4. micszu95 - 2 szt.
5. oleks - 1 szt. odbiór zbiorczy u Adama
6. Tomala -1szt
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Niestety nie potrafię wrzucić projektu kalendarza na forum (Adaś też ). Jeśli ktoś jest lepszy w tych sprawach ode mnie to proszę pisać. Wyślę projekt na maila i ta osoba wrzuci podgląd.
W sumie wszystkie kartki kalendarza są widoczne na stornie głównej .
Lista:
1. Busiek - 4 szt.
2. Adam - 4 szt.
3. Śmietan - 1 szt
4. micszu95 - 2 szt.
5. oleks - 1 szt. odbiór zbiorczy u Adama
6. Tomala -1szt
7. Konrado - 1 szt
8. ....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum