Wysłany: 2019-04-14, 16:08 Zlot (spot) letni Renault 25 - 2019
Mamy kwiecień. Ostatnia chwila, żeby napisać coś o tegorocznym zlocie. Jak mamy coś załatwiać to już. Kolega Mirek rzucił taką propozycję:
"... chciałbym rzucić hasło odnośnie zlotu w sierpniu. Krótko i na temat , moja propozycja to Karpacz - termin do uzgodnienia-. Do dyspozycji mogą być dwa domki , jeden na cztery osoby i drugi na sześć . Gdy będzie więcej chętnych to obok jest pensjonat i tam można zarezerwować noclegi. Koszty w domku są nikłe, jeśli chodzi o pensjonat to nocleg kosztuje 50 PLN za 1 dzień. Teraz piszę tutaj, ale jeśli będzie jakiś odzew to zrobi się odpowiedni post."
nie wiem czy wiecie ale u Mirka w Karpaczu mamy spotkać się w długi weekend majowy. Czy Karpacz to dobry pomysł na zlot w sierpniu? Ma ktoś jeszcze jakieś propozycje? Propozycje to rozumiem, że ktoś nie tylko rzuci nazwę miejscowości ale i weźmie czynny udział w sprawdzeniu warunków, załatwieniu noclegów, itp.
Ja w tym roku z organizacji zlotu muszę zrezygnować. Mam trochę na głowie w sprawie innej imprezy (Ogólnopolski Zlot Przewodników Górskich) i zwyczajnie nie dam rady pracować przy dwóch imprezach jednocześnie .
Mogę rzucić pomysłem, ale ciężko będzie coś więcej organizować. Choć jak trzeba będzie to zawsze mogę pomóc .
Hmy.... może faktycznie wrócimy do terminu ostatniego weekendu lipca. Dzień jest wtedy dłuższy i pogoda też pewniejsza. Jak to ma pomóc w większej frekwencji to jestem za
Podejrzewam, że tej frekwencji to już nic nie pomoże. Przypominam, że w ostatni weekend czerwca jest zlot PIKURa - Renault Klub Polska. Wszystko załatwione przez organizatorów: miejsce, teren, termin - tylko przyjeżdżać. Proponuje, żeby nas zlot R25 odbywał się w trakcie PIKURa. Czasami jest wtedy więcej R25 niż na zlocie sierpniowym. Jeden domek mam opłacony. Jak dostanę info, że jedzie więcej osób, to załatwię jeszcze jeden domek. I gotowe!!
Adamie ja na zloty PIKURa nie przyjeżdżam i wątpię, żeby to się zmieniło.
Będę naciskał na zlot nasze bo chce się nawet spotkać w gronie osób, z którymi mogę swobodnie porozmawiać. A tak to jest wielki spęd i ciężko usiąść i nawet coś porobić przy samochodzie. jak jest taka potrzeba.
Temat był kiedyś poruszany i uważam, że jest on zamknięty. Jeśli połączymy nasze zloty z PIKURem to wtedy całkowicie nasz klub padnie, a tego nie chcemy.
Owszem, możemy spotkać się na PIKURze, ale nasze zloty dalej niech się odbywają. Nawet jeśli będzie kilka osób to i tak będzie to dla mnie ważne wydarzenie w roku.
Busiek, nie bardzo rozumiem. Na PIKURze jesteśmy w swoim gronie, przy swoim domku. Nikt Cię nie zmusza do "kontaktu z obcymi" jak nie masz ochoty. Poza tym jak przyjedziesz Clio czy Vel Satisem to nadal pasujesz do zlotu Renault Na zlot w centrum Polski, koło Bełchatowa przyjechała garstka. Kto pojedzie do Karpacza? Zresztą przepraszam, jest to dyskusja. Wiem,że Ty czy ja pojedziemy gdzie by to nie było. Jeszcze raz powtarzam, że w Karpaczu spotykamy się u Mirka w długi weekend majowy
Przyjechałem raz Clio bo była wyjątkowa sytuacja i będziesz mi teraz to wypominał .
Rozumiem Cię, ale jak to połączymy to wtedy praktycznie przestaniemy działać jako osobny klub. Pomyśl coś o zlocie. Ja mogę pomóc, ale w tym roku organizacją niestety nie mogę się zająć. Za rok owszem
Witam mi tam daleko do wypowiadania się apropo zlotów bo z tym u mnie i tak ciężko. Ale powiem tylko tyle powinniśmy pokazać siłę naszego klubu i przyjechać choć raz na pikura wszyscy.
Właśnie, będzie ktoś z Was na Pikurze? A, waham się nad przyjazdem z R21. Z Klubu Kangoo nikogo nie będzie, może jakiś znajomy wpadnie z R19. Z pikurowego towarzystwa nikogo w zasadzie nie znam
_________________ Skurczone R25 - jest R21 TXI J7R ... powoli do przodu ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum