Jako, że koniec roku coraz bliżej i kilka osób pyta o nowy kalendarz postanowiłem zabrać się za jego tworzenie.
Jeśli chodzi o cenę to z wysyłką może wynieść ok. 70 zł. To wszystko zależy od ilość zamówień.
Niestety w tamtym roku kilka osób zamówiło kalendarze, ale nie zapłaciło za nie i zostałem z nimi (oczywiście zapłaciłem za nie i tej kasy nie odzyskałem ). Nie chciałbym, żeby ta sytuacja się powtórzyła.
Jeśli ktoś ma nowe zdjęcia swojej Renówki, albo odgrzebał jakieś stare to proszę o przesłanie na mojego maila: szczepan_7@wp.pl
Coś postaram się wybrać z przesłanych przez Was zdjęć jak i tych, które otrzymałem kiedyś. Jakąś tam bazę zdjęć mam .
Zdjęć powinieneś mieć multum. Jeśli Ty podejmujesz sie tworzenia kalendarza to ja to doceniam i oczywiście zamawiam chociaz 70 zeta to trochę kosmos. Może trzeba się dogadać z chłopakami co robia kalendarze dla PIKUR'a?
Adamie,
cenę podałem przykładową i dotyczy ona jednego kalendarza wraz z wysyłką.
Ostatnio jak wysyłałem do Was kalendarze to z kopertą wchodziło coś ok. 15-16 zł.
Jak byłoby więcej zamówień to może uda się zejść do 50-60 zł.
Tak jak wcześniej napisałem. Nie znam dokładnej ceny dopóki bo nie wiem ile trzeba będzie zamówić kalendarze.
Adamie,
Nie jest sztuką wrzucać takie same, albo podobne zdjęcia, które pojawiły się na kalendarzu w poprzednich latach. Nie chcę też wrzucać w większości zdjęć Olimpijki. Czekam na jakieś nowe.
Ten rok już odpuściłem, ale kalendarz na 2023 rok będzie i dlatego róbcie nowe zdjęcia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum