Witam witam... . Jakoś nie bardzo w moim wieku za dzidziusia robić . A co do zajezdzania hahahahha... No dobrze! Niech będzie nie do ujezdzenia .
[ Dodano: 2008-12-09, 23:46 ]
Cześc Agacia . Nie ma litosci nawet dla kolezanki? Hm? A! Uparcie obstaję przy Safrane nie do zajezdzenia . Przez fanki motoryzacji rzecz jasna .
Witamy uzytkowniczkę nową
Serdecznie.
Przedstaw nam swoja "renię", safranki tez lubimy...
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Elllouuu... . Wstyd mi ale tutaj teraz nie mam. Jutro pstryknę. Albo nie... jak ja ładnie umyję i wogóle to zrobię jej fotkę.
A tak ogólnie to rocznik '96 o poj.2165,predkość max 206km/h , waga 1410 kg, dł.4736 mm, szer.1790 mm, wys. 1414 mm, znalazłam: Republika Federalna Niemiec... To tyle a jaby co to więcej tez się znajdzie .
cześć
-fajnie ,że do nas dołączyłaś.Myślę ,ze na na zloty Goga też cię namówi.
A szafrankę to już klika razy widziałem ale jakoś tak ciemno zawsze było albo ja już wzrok
zamglony miałem
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Ja i moja Złotoperłowa Renatka -razem,mamy ponad osiemdziesiątkę.Kiedy ją wytropiliśmy w Reichu nie mogłem od niej odejść.Musiało skonczyć się mariażem!.Dopiero teraz,po raz pierwszy mnie zawiodła.Docisk puścił w samym centrum Poznania.Problem skłonił mnie do buszowania po Waszych klubowych śladach,wygląda na to,że skutecznie bo chyba ktoś mnie poratuje.Nie małem na ogól czasu by przesiadywać z Wami i nie logowałem się,jednak powiedziec pragnę,że byłem zawsze pełen podziwu dla ludzi tak fanatycznie oddanych tej limuzynie.Na koniec,już. Moi przyjaciele w niemczech zawsze wupowiadali się bardzo ciepło o R25-mówiąc,był taki czas w którym mieli kompleksy gdy poruwnywali ze swoim Mercem.Pozdrawiam serdecznie wszystkich Rennnnnnooooowwwiiiiczzzzóóóóów.Stanisław
Ostatnio zmieniony przez Tombog 2009-11-28, 14:45, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum